Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to mi wg aplikacji okres też wypada 29 styczniaU mnie działamy,owulacja za parę dni
Testowano 29 stycznia o ile wytrzymam do tego dnia
ja myślałam że uda się w 1 cyklu po odstawieniu. Tak mnie wtedy jajniki bolaly a sluz to miałam meeega rozciągliwy taki przezroczysty szklany błyszczący. A w poprzednim cyklu mniej rozciągliwy i kremowy już. Temp nie mierze bo wstaje o różnych porach i często się wybudzam w nocyno to mi wg aplikacji okres też wypada 29 stycznia
Ja mam dzisiaj teoretycznie 14dpo, ale tak mnie bolą rozczarowania że zapisałam się na testowanie 13.01 bo po prostu wiem że dostanę do tej pory @. Choć nie powiem, że nie, kusi mnie nasikac jak wrócę z pracy ale nawet już przestałam wierzyć w inny wynik niż biel. A jeszcze wzięło mnie przeziębienie i myślę że wypluję płuca
Gen Z to w skrócie ponoć egoistyczni indywidualiści Ale chyba każde pokolenie ma jakieś "ale" co do poprzedniego czy następnego... gen Z np śmieje się, że milenialsa można poznać po spodniach rurkachA czym się charakteryzuje gen Z? i dlaczego teraz po nich jadą?
i dobrze, ja noszę do tej pory spodnie rurki, a współcześni ludzie wyglądają dla mnie jak bezdomniGen Z to w skrócie ponoć egoistyczni indywidualiści Ale chyba każde pokolenie ma jakieś "ale" co do poprzedniego czy następnego... gen Z np śmieje się, że milenialsa można poznać po spodniach rurkach
No to ja jestem typowa, bo dżinsy to tylko rurki. Dobrze że mężu tej mody nie polubiłGen Z to w skrócie ponoć egoistyczni indywidualiści Ale chyba każde pokolenie ma jakieś "ale" co do poprzedniego czy następnego... gen Z np śmieje się, że milenialsa można poznać po spodniach rurkach