reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
no wcinaj się, zapraszam xD
ja myślę, że zacznę nosić luźne spodnie jak będą wychodzić z mody. I potem ludzie będą już krok dalej a ja będę dalej nosić niemodne :D rurki też zaczełam późno nosić, jak już nigdzie dzwonów nie mogłam kupić :D
Pamiętam jak koleżance w podstawówce ojciec przywiózł rurki z Anglii, a my wszystkie miałyśmy takie WTF 😂

Millennialsi są od mniej więcej 1981 do 1995 (lub 1996 czy nawet 1997, w zależności od źródła) a od 1996 do 2012 jest gen Z.
Można też być Zillenialsem - czyli osobą na granicy tych dwóch pokoleń 😁 ale to już mniej popularne określenie
Niby łapie się na millenialsa, ale czuję jak boomer z tymi określeniami 🤣

Mi moja mama kiedyś kupiła szerokie spodnie. Ryczałam pół dnia, że zmarnowała pieniądze, bo ja takich nosić nie będę 😂😂😂
U nas się nosiło rurki, albo takie mega wąskie jeansy.
No ja jestem rocznik 94 i początek podstawówki, to był jak najszersze dzwony 🙈 a pamiętam to doskonałe, bo bardzo chciałam takie mieć, a mama nie chciał mi ich kupić. Później kupiła jak już przestawały być modne.

Ja mam dzisiaj teoretycznie 14dpo, ale tak mnie bolą rozczarowania że zapisałam się na testowanie 13.01 bo po prostu wiem że dostanę do tej pory @. Choć nie powiem, że nie, kusi mnie nasikac jak wrócę z pracy ale nawet już przestałam wierzyć w inny wynik niż biel. A jeszcze wzięło mnie przeziębienie i myślę że wypluję płuca 🤭
Aaa siknij se jak wrócisz i nadal będzie kusiło ;)

reklama
No ja jestem rocznik 94 i początek podstawówki, to był jak najszersze dzwony 🙈 a pamiętam to doskonałe, bo bardzo chciałam takie mieć, a mama nie chciał mi ich kupić. Później kupiła jak już przestawały być modne.
Ja jestem 92 i pamiętam, że w podstawówce (chyba) to się nosiło jeszcze takie całkiem szerokie spodnie, nazywały się chyba szwedy 🤔

Do góry