reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
ja przy tyle trwających cyklach na pierwszy monitoring miałam przyjść między 10-12dc. Na kolejne już kazała mi przychodzić między 12-14.
Zapisałam się 12 dnia cyklu :)

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi co i jak. Mam wrażenie, że całkiem sporo tych rzeczy o ktore trzeba zadbać i... zbadać

Hej , tak. U mnie testy negatywne i proszę o przepisanie mi @ na 17.01 widocznie ten drugi test owulacyjny pokazał prawdziwą owulacje o ile w ogóle po poronieniu do niej doszło.

Przepraszam za ciszę ale byliśmy na wyjeździe. Wzięłam test aby 6 zatestowac to wyszedł nieważny:/ i dopiero wczoraj kupiłam nowe.

Millennialsi są od mniej więcej 1981 do 1995 (lub 1996 czy nawet 1997, w zależności od źródła) a od 1996 do 2012 jest gen Z.
Można też być Zillenialsem - czyli osobą na granicy tych dwóch pokoleń 😁 ale to już mniej popularne określenie

Millennialsi są od mniej więcej 1981 do 1995 (lub 1996 czy nawet 1997, w zależności od źródła) a od 1996 do 2012 jest gen Z.
Można też być Zillenialsem - czyli osobą na granicy tych dwóch pokoleń 😁 ale to już mniej popularne określenie
A czym się charakteryzuje gen Z? :D i dlaczego teraz po nich jadą? :D

Jak tak czytam teraz wszystkie historie, to ja miałam wielkiego fuksa za pierwszym razem. Mam obydwie homozygotyczne, problem u mnie się zaczął przy staraniach o rodzeństwo.
Z tego co mi ginekolog powiedzial to czasami kobiety nie wiedza o tym ze to maja i normalnie ciaze donosza.
Moja koleżanka ma tak samo donosiła 2 zdrowe ciaze dopiero przy staraniach o 3 wyszlo ze ma mutacje Bo poroniła 2 razy .

reklama
Do góry