anela92
Fanka BB :)
Wszystko fajnie, tylko badanie mozna wykonac tylko w ich placówce.Btw jakbyście chciały skontrolować TSH w luxmedzie bez skierowania to jak wybierzecie opcje żeby umówić się do endokrynologa to można przeklikać się przez te pytania kontrolne i zaznaczyć ze ma się objawy typowe dla niedoczynności i z automatu dają zlecenie na badania
Mam pakiet luxmedu,ale niesprawiedliwie traktują klientów w miastach, gdzie nie mają własnych placówek, tylko partnerskie. Ja się już raz nacięłam, jak chciałam skierowanie na jedno podstawowe badanie krwi. Internista na czacie skierował mnie na przegląd profilaktyczny, gdzie to badanie jest w pakiecie, potem na wywiad przed badaniami na teleporadzie, dostałam ponad 20 skierowań, po czym na miejscu w jednym z laboratoriów rejestratorka poinformowała mnie, że żadnego skierowania nie ma. Zadzwoniłam na infolinię, a tam poinformowano mnie, że skierowania na badania z przeglądu profilaktycznego są ważne tylko w placówkach luxmed.
Szkoda tylko, że o tym nie wspomnieli nawet słowem, przygotowując ofertę dla mojej firmy w mieście, gdzie swojej placówki nie mają.