Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
@Carolina123 i dla Was też z maluszkiem wszystkiego dobrego i zdrowego i może też się kiedyś zobaczymy po ridzenstwo na kreskach:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehhh.. często ludziom w otoczeniu się wydaje, że lepiej wiedzą co dobre dla nas samych. Najlepiej postępować w zgodzie ze sobą, nikt za Ciebie życia nie przeżyje, a później żałować, że się czegoś nie zrobiło i żyło wg wskazań innych. Na pewno przemyśl sobie co dla Ciebie dobre i podejmij decyzje jak podpowiada serceW sumie nie. Jak kiedyś poruszyłam ten temat, mówiła że nie dam rady , że już nie daje sobie rady, że moja najstarsza będzie miała kiepskie dzieciństwo przez rodzeństwo, brak mamy dla siebie itd. Więc po prostu nikomu nic nie mówiłam.
Dziękuję. Na chwilę obecną jestem przekonana,ze chce mieć 5-6 dzieci w niezaduzym odstępie czasu (sama jestem już po 30). Nie było długo u nas dzieci, więc nie mam co czekać bo historia się może powtórzyć. Na chwilę obecną w planach mam dziecko, potem zlobek, powrót do pracy, że ok 2-3 lata kolejne. I może kiedyś kolejne jak już wrócę do.pracy chcielibyśmy się budować mój mąż mówi, że może i mieć 11 dzieci byle właśnie później mieć domek z ogródkiem. Ja mam nadzieję, że plany a może i nawet to.sa marzenia się zrealizują. Gdzieś w międzyczasie marzą mi się studia. No i w przyszłości oprócz dużej rodziny marzy mi się mini zoo kozy, owce, aplaki. Ale co wyjdzie, jak wyjdzie, kiedy wyjdzie i czy zdrowie i finanse pozwolą zobaczymyEhhh.. często ludziom w otoczeniu się wydaje, że lepiej wiedzą co dobre dla nas samych. Najlepiej postępować w zgodzie ze sobą, nikt za Ciebie życia nie przeżyje, a później żałować, że się czegoś nie zrobiło i żyło wg wskazań innych. Na pewno przemyśl sobie co dla Ciebie dobre i podejmij decyzje jak podpowiada serce
Bylebyś na starsze dzieci opieki nie zrzucała - ja jako starsza musiałam dużo robić i dla mnie to okropne zachowanie rodziców, takie zrzucanie obowiązków przy młodszym dziecku na starsze - ze się zajmie, ogarnie, przypilnuje, pobawi, wszędzie zabierze. Skoro siostra jest starsza to może jej tak rodzice robili i musiała się zajmować Tobą i dlatego tak powiedziałaDziękuję. Na chwilę obecną jestem przekonana,ze chce mieć 5-6 dzieci w niezaduzym odstępie czasu (sama jestem już po 30). Nie było długo u nas dzieci, więc nie mam co czekać bo historia się może powtórzyć. Na chwilę obecną w planach mam dziecko, potem zlobek, powrót do pracy, że ok 2-3 lata kolejne. I może kiedyś kolejne jak już wrócę do.pracy chcielibyśmy się budować mój mąż mówi, że może i mieć 11 dzieci byle właśnie później mieć domek z ogródkiem. Ja mam nadzieję, że plany a może i nawet to.sa marzenia się zrealizują. Gdzieś w międzyczasie marzą mi się studia. No i w przyszłości oprócz dużej rodziny marzy mi się mini zoo kozy, owce, aplaki. Ale co wyjdzie, jak wyjdzie, kiedy wyjdzie i czy zdrowie i finanse pozwolą zobaczymy
Dzięki, że się podzieliłaś z nami. Przykro mi bardzoU mnie niestety bez happy endu.. beta spada
U mnie niestety bez happy endu.. beta spada
Bardzo mi przykro.. TRZYMAJ SIE!!U mnie niestety bez happy endu.. beta spada
Tak, mamy jeszcze dwa i idziemy od razu za ciosem.
Przypomnisz czy macie jeszcze jakieś zarodki?