wrobelmm
Fanka BB :)
Ajjj ale cudownie!Właśnie rodzi mi się bratanek!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ajjj ale cudownie!Właśnie rodzi mi się bratanek!!!!
w jakich dniach? Chyba będę musiała na własną rękę sprawdzić, mimo poprzednich wyników, dziś mam 9dpo i pojawiło się plamienie… jutro sie rozkręci…Jeśli podejrzewacie niedomogę to polecam zbadać progesteron. Wtedy chyba się bada trzy razy w odstępie kilku dni i wtedy lekarz może stwierdzić niedomogę.
edit doczytałamprogesteron to jest wydzielany skokowo więc, żeby potwierdzić niedomogę najlepiej zbadać trzy razy w cyklu (np 5dpo,7dpo,9dpo) o tej samej godzinie i wtedy już widać czy jest ok czy nie. Chyba, że 7dpo wychodzi wysoko to ok
Współczuję gorszego czasuJestem z Wami na bieżąco ale jak widać nie udzielam się... Zdecydowanie mam gorszy czas. Jutro teoretycznie mój dzień testowania ale wiadomo że testuję od paru dni i nic z tego...
Do tego wszystkiego jest niewesoło z moim zdrowiem i w innej sferze :/
Czy jest tutaj ktoś kto Ma pojęcie o wysokim ANA we krwi?
u mnie gulasz wołowy z kaszą gryczaną i zrobię mizerię albo sałatkę z burakówCo jutro na obiad ? W ogóle nie mam pomysłów ostatnio
Ale powtórzysz jutro betę, prawda?Chyba dzisiaj już opadły emocje i kurz. Idę tym razem na pół roku wychowawczego. Po porannej dawce duphastonu podjęłam decyzję, że nie będę już brać. Przeanalizowałam na chłodno sytuację, beta nie pozostawia złudzeń i progesteron też. Pora pozwolić na zrobienie porządku, zwłaszcza, że mam bóle typowo okresowe i myślę, że jest szansa na krwawienie dziś lub jutro Cicho liczę, że do piątku . Na weekend jedziemy do rodziców, to nie będzie czasu myśleć . Jak dostanę krwawienia to spróbuję się umówić na wizytę w 14-15 dniu cyklu, żeby zobaczyć jak owulacja i włączyć progesteron. Życie toczy się dalej...
A ja tu czekam na pierwsze październikowe mamy no proszę się pokazać
Podziwiam ludzi, którzy planują takie rzeczy z wyprzedzeniemCo jutro na obiad ? W ogóle nie mam pomysłów ostatnio
Mi to się marzą placki ziemniaczane, uwielbiam. Niestety mój mąż bardzo nie lubi, więc na razie w strefie kiedyś tam zrobię zostają. Za to mój luby chętnie je lukrecję, ja natomiast zawsze jestem zadziwiona jak można dać radę to wogóle przełknąć. Czarne żelki omijam z daleka.Co jutro na obiad ? W ogóle nie mam pomysłów ostatnio