reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Dziewczyny, byłam dzisiaj na monitoringu zobaczyć co tam słychać i jestem w szoku! Pierwszy raz od zawsze ruszył prawy jajnik (przypomnę że miesiąc temu miałam sono hsg) mam na nim dwa dominujące pęcherzyki, ale zabijcie mnie nie pamiętam ile mierzyły bo byłam zbyt podekscytowana że ruszył 🫣 chodzę do lekarza który zajmuje się niepłodnością, (długo pracował w klinice leczenia niepłodności)dużo osób w moim otoczeniu dzięki niemu ma dzieci. Powiedział mi +\- kiedy będzie owu ale i tak pójdę sprawdzić jeszcze raz 🥹 dodatkowo, za chwilę mam urodziny bo 4 lutego a wczorajsze ciasteczko z wróżbą mi powiedziało „zobaczysz jeszcze Ci się poszczęści” 🤞🏻
No to nie masz wyjścia jak na początku lutego wysikać ⏸️ 😁 wszystko przemawia na Twoją korzyść❤️

Jestem z Wami na bieżąco ale jak widać nie udzielam się... Zdecydowanie mam gorszy czas. Jutro teoretycznie mój dzień testowania ale wiadomo że testuję od paru dni i nic z tego...
Do tego wszystkiego jest niewesoło z moim zdrowiem i w innej sferze :/

Czy jest tutaj ktoś kto Ma pojęcie o wysokim ANA we krwi?
Przykro mi. Mam wrażenie, że sporo dziewczyn teraz dotyka okres depresyjny 😔 trzymaj się ❤️

Chyba dzisiaj już opadły emocje i kurz. Idę tym razem na pół roku wychowawczego. Po porannej dawce duphastonu podjęłam decyzję, że nie będę już brać. Przeanalizowałam na chłodno sytuację, beta nie pozostawia złudzeń i progesteron też. Pora pozwolić na zrobienie porządku, zwłaszcza, że mam bóle typowo okresowe i myślę, że jest szansa na krwawienie dziś lub jutro 🤷 Cicho liczę, że do piątku 🙈. Na weekend jedziemy do rodziców, to nie będzie czasu myśleć 🙂. Jak dostanę krwawienia to spróbuję się umówić na wizytę w 14-15 dniu cyklu, żeby zobaczyć jak owulacja i włączyć progesteron. Życie toczy się dalej...
A ja tu czekam na pierwsze październikowe mamy 🙂 no proszę się pokazać 😁
Przykro mi ale jesteś niesamowicie silną babką 💪 tak jak często zaraz po biochemie są zdrowe ciąże, tak mocno naprawdę kibicuję i trzymam kciuki żeby i Tobie się udało 🤞🤞❤️

Przykro mi ale jesteś niesamowicie silną babką 💪 tak jak często zaraz po biochemie są zdrowe ciążę tak mocno naprawdę kibicuję i trzymam kciuki żeby i Tobie się udało 🤞🤞❤️
Kiedyś musi 🙂 mam jasny dowód na to, że może nam się udać 🙂 może zwyczajnie mamy pecha 🤷 teoretycznie szacują, że zdecydowana większość ciąż biochemicznych ma związek z wadami zarodka 🤷 Plus taki, że coś tam ten mój organizm próbuje🤷 męża szprycuję witaminami 🙂 siebie też. Jak przyjdzie okres to zaczniemy nowy cykl 🙂 w lutym może się nie udać, jak już pisałam to byłoby groteskowe mieć dzieci spod znaku zodiaku własnych rodziców 😂 także zupełnie nie mam parcia na luty 🙈

reklama
Dziewczyny, byłam dzisiaj na monitoringu zobaczyć co tam słychać i jestem w szoku! Pierwszy raz od zawsze ruszył prawy jajnik (przypomnę że miesiąc temu miałam sono hsg) mam na nim dwa dominujące pęcherzyki, ale zabijcie mnie nie pamiętam ile mierzyły bo byłam zbyt podekscytowana że ruszył 🫣 chodzę do lekarza który zajmuje się niepłodnością, (długo pracował w klinice leczenia niepłodności)dużo osób w moim otoczeniu dzięki niemu ma dzieci. Powiedział mi +\- kiedy będzie owu ale i tak pójdę sprawdzić jeszcze raz 🥹 dodatkowo, za chwilę mam urodziny bo 4 lutego a wczorajsze ciasteczko z wróżbą mi powiedziało „zobaczysz jeszcze Ci się poszczęści” 🤞🏻
Fantastyczna wiadomość! Trzymam kciuki, żebyś dostała II kreski w prezencie urodzinowym 🤞

Do góry