reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Zdecydowanie bo bardzo się bałam, że będzie coś w niedrożnym jajowodzie. Teraz już wiem, że będzie dobrze 😏 musi 💪 czekam teraz z niecierpliwością na Was wszystkie, najlepiej na wrześniówki, choć z @Mademoiselle_Nika zamykamy miesiąc prawie, ale na październikowych mamach też będzie wspaniale ❤️
Ja nadal próbuje się szykować na październik 🙈 zrobiłam betę, czekam na wyniki 🙈 czwartek powinien mi dać odpowiedź. Nadal plamię ale tylko starą krwią (brąz)... Mój mózg ma eksplozje ale muszę dać radę. Niech się ten maluch wgryza 🙈

Ja nadal próbuje się szykować na październik 🙈 zrobiłam betę, czekam na wyniki 🙈 czwartek powinien mi dać odpowiedź. Nadal plamię ale tylko starą krwią (brąz)... Mój mózg ma eksplozje ale muszę dać radę. Niech się ten maluch wgryza 🙈
Trzymam mocno kciuki🤞🏻wynocha na mamusie i trzymaj nam tam miejsce 🥹

Dziewczyny, a powiedzcie mi po jakim czasie od usunięcia CP powinno pojawić się krwawienie? Wczoraj miałam leciutkie plamienia, a dziś juz czysto. Tak samo mi się robiło zanim do dowiedziałam że to CP plamienia pojawiały się i znikały. I już zaczynam się stresować czy nie przeoczyli jakiegoś jeszcze pęcherzyka w innym miejscu 🫣😔
A miałaś już jakieś krwawienie? Z tego co wiem to i w moim i w Twoim przypadku macica musi się oczyścić (chyba ze miałaś łyżeczkowanie?) i nam powiedzieli ze krwawienia / plamienia mogą być

reklama
Trzymam mocno kciuki za bete🤞 szkoda ze nie zrobilas testy z pinka

Do góry