reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
A ja dzisiaj widziałam duszka okruszka na teście... 😩😩 A potem sobie uświadomiłam, że to niemożliwe bo za wcześnie 🥴
Miałam to samo, jak zobaczyłam plus brak okresu. Ale myślę, wtf, niemożliwe.

Także zastanawiam sie co się odwaliło po tym biochemie. Było krwawienie, a teraz już 38 dc i nic😬

Miałam to samo, jak zobaczyłam plus brak okresu. Ale myślę, wtf, niemożliwe.

Także zastanawiam sie co się odwaliło po tym biochemie. Było krwawienie, a teraz już 38 dc i nic😬
A robiłaś jeszcze test?
Ile dpo ? A może 🤔 czekam na więcej duszków 😘
Teoretycznie 10 dpo (11 stycznia test pokazał pik) ale wtedy jeszcze na ciążowym był też cień, więc beta nie do końca jeszcze wtedy spadła. Później już testy białe. Więc jeśli dodatnia beta hamuje owulację to nie ma takiej możliwości :( Niby człowiek wie, a jednak się łudzi 😅

A robiłaś jeszcze test?

Teoretycznie 10 dpo (11 stycznia test pokazał pik) ale wtedy jeszcze na ciążowym był też cień, więc beta nie do końca jeszcze wtedy spadła. Później już testy białe. Więc jeśli dodatnia beta hamuje owulację to nie ma takiej możliwości :( Niby człowiek wie, a jednak się łudzi 😅
Robiłam, oczywiście. Dziś z rana w sumie 😅
Ale ja po prostu wewnętrznie czuje, że się udało. Miałam tak za każdym razem.
Ogólnie chyba nie ma takiego przypadku, że testy są białe, a beta pozytywna 😂
Coś musiało się poprzestawiać grubo.

reklama
Robiłam, oczywiście. Dziś z rana w sumie 😅
Ale ja po prostu wewnętrznie czuje, że się udało. Miałam tak za każdym razem.
Ogólnie chyba nie ma takiego przypadku, że testy są białe, a beta pozytywna 😂
Coś musiało się poprzestawiać grubo.
No tyle dni po terminie okresu to już druga krecha powinna być gruba jak Obelix 😅
Trudno, najwyżej będziemy rodzić w listopadzie 😂😂

Do góry