reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

U mnie w pracy kobiety to były największe żmije. Ja wróciłam dzień po wyjściu ze szpitala do pracy, bo chciałam wrócić do życia.... Szefowa wszystko wiedziała i pierwszego dnia mnie wzięła na rozmowę "no tak jak się wszystkim gada o ciąży i ucieka na L4 to tak jest, następnym razem na Pani miejscu bym ukrywała, poczekała z 4-5 miesięcy" na koniec dorzuciła, że da mi jeszcze umowę na czas określony na 4 miesiące (tyle jeszcze mogła) na wypadek jakbym jej w ciążę zaszła" 🤦
Boże dramat...

Ja teraz po poronieniu jak napisałam do kierowniczki co się stało to mi odpisała "przykro mi, ale skoro do nas wracasz to uzupełnij wniosek urlopowy na przyszły rok".

Także tak.

Za to mój mąż jak u siebie w pracy powiedział, to zaraz się wszyscy rzucili, pytali jak mogą pomóc, rozmawiali z nim dużo itd... Trochę to przykre

reklama
Człowiek "młody", głupi....to i sika szybko 🙈🤦 pewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu 😔
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nic 😂 nie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem 🤷 i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie

Załączniki

• IMG_20240119_100748.jpg
    IMG_20240119_100748.jpg
    194 KB · Wyświetleń: 186
  • IMG_20240119_100555.jpg
    IMG_20240119_100555.jpg
    151,5 KB · Wyświetleń: 189
  • IMG_20240119_100454.jpg
    IMG_20240119_100454.jpg
    225,6 KB · Wyświetleń: 189
Człowiek "młody", głupi....to i sika szybko 🙈🤦 pewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu 😔
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nic 😂 nie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem 🤷 i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie
To jest PINK strumieniowy?

Na tym ostatnim widzę kreskę. Pytanie, czy na żywo jest różowa? Aparat w telefonie ciężko łapie kolory🙈

reklama
Do góry