reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Dziewczyny prosze o rade dopiero wczoraj przeglądając kalendarzyk zobaczylam ze moja 2faza trwa 10 dni max 11. Dopiero teraz zauważyłam bo to pierwszy cykl staran .( Przed porodem 14dni)
Z taka krotka faza raczej niezajde w ciaze? ?
Az mi sie wczoraj plakac chcialo.
Czy mozna jakos naturalnie przedluzyc 2faze cyklu ?
A jak wyznaczasz owulacje? :)

reklama
Hej dziewczyny, przepraszam że tak wbijam z kopyta ale potrzebuje pomocy.. W oczekiwaniu na pierwszą wizytę w klinice powtarzam badania i przy okazji (nie będąc wcześniej na monitoringu) zbadałam proga i estradiol w 22dc, średnia długość cyklu to 28. Możecie mi zinterpretować te wyniki bo po długiej przerwie w staraniach już trochę wyszłam z wprawy 😅

1.jpg
2.jpg

Poniżej wynik glukozy, może się orientujecie jak to powinno wyglądać, zastanawia mnie ten niski wynik po 2godz 😒
3.jpg

Do góry