reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ja sikam i wołam go tylko jak coś widzę XD cienie cieni, a on jak zwykle nic nie widzi 😒 a to ja noszę okulary XD
U nas taka sama sytuacja, ja z minimalną wadą a ten niby sokoli wzrok a nic nie widział dzisiaj.
Ba wiedziałam, że pójdzie do łazienki myć ręce i zostawiłam mu na umywalce test. Przyszedł do salonu, a ja zadowolona go nagrywam. A ten usiadł. Nie zobaczył, że tam coś leży. Wygoniłam go do łazienki, ale cała atmosfera spadła 😅myślał, że mu kazałam iść, bo deski nie opuścił. Przyszedł, znalazł test i się pyta „a to na pewno skoro to takie jasne? to się jakoś nie przebarwiło czy coś”? 😅
I drugie dobre: „Bo mówiłaś, że w niedzielę będziesz robić, bo wiarygodny będzie. Rano robiłaś i nic nie było, skąd ja miałem wiedzieć, że nic tylko będziesz pół dnia sikać na patyki” 😅

reklama
Do góry