reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Weekend śpią dłużej.
Ja dziewczyny podczytuje.
W ciągu dnia nie zawsze mam możliwość poudzielać się.

No a poza tym to zastanawiam się w którą stronę iść i tak wwnetrzenie to mam takie rozterki.
Każda druga kreska i idącą za nią historia buduje mnie, a z drugiej strony myślę sobie, że większość z Was jest dużo młodsza :( ah i tak to.
A dziś kto testuje i na mamuśki wylatuje ?😁
Ja w marcu kończę 40 lat, chyba ja jestem najstarsza 🙃😁

reklama
A co on zobaczy w poniedziałek 🤔 nie stresuj się na zapas 🙂 pamiętaj, że opcji jest wiele i wiele 100% pozytywnych 🙂 trzymam kciuki 😍
Nie mam właśnie pojęcia po co tak szybko kazał mi przyjechać. Msm nadzieję, że ma jakiś super hiper duper sprzęt, bo jak pojadę żeby na podstawie bety mi powiedziała, że jest cionż to się wkurzę....
Nie przygotowuj 🙂 Ciebie ktoś przygotowywał? Zwyczajnie go poinformuj, że jest to możliwe ale nie konieczne i tyle 🙈 na dobrą sprawę to Ty będziesz nosić dwa razy więcej jeśli to bliźniaki 😂🙈
Powiedziałam mu, że jest tylko możliwość bliźniaków. To mi odpowiedział "Poradzisz sobie" 🤣. Ale mówił, że leżał wczoraj w łóżku i się zastanawiał ile nas w nim leży.

Hej ja też dziś testowałam co prawda do okresu parę dni ale biel. We wcześniejszych ciążach już 8,9 dpo była kreska...

A mam pytanko jak podnieść ferrytyne ?
W październiku jak zaszłam w ciążę wynosiła 7 🙈 od dawna piję zakwas biorę floradix Żelazo a wczoraj ferrytyna 11.... nie mam już pomysłu. Gdzie się zgłosić ewentualnie ? Bo mój lekarz nie widzi problemu "taka uroda" a ja czuję że to na znaczenie....
mi Pani endokrynolog pisała receptę na tardyferon i szybko się podnosił poziom. Trz miałam bardzo niski

Nie mam właśnie pojęcia po co tak szybko kazał mi przyjechać. Msm nadzieję, że ma jakiś super hiper duper sprzęt, bo jak pojadę żeby na podstawie bety mi powiedziała, że jest cionż to się wkurzę....

Powiedziałam mu, że jest tylko możliwość bliźniaków. To mi odpowiedział "Poradzisz sobie" 🤣. Ale mówił, że leżał wczoraj w łóżku i się zastanawiał ile nas w nim leży.
Haha😂 ile właśnie leży osób, ile stópek, ile nosów😂

Super, serdeczne gratulacje, trzymam kciuki za przyrost 💪
W końcu coś się ruszyło w nowym roku :)

A masz jakieś objawy wysokiego progesteronu? Ból piersi na przykład? Zawsze się zastanawiałam, czy wysoki prog = objawy.
Nie mam żadnych objawów. Właśnie zdziwiło mnie, że piesi są miękkie, brzuch nie boli

reklama
Witam Was dziewczynki w sobotę. Krew spuszczona i czekam. Wczoraj jak usnęłam o 18 to obudziłam się o 22 🥴 ale jestem jakoś mega spokojna. Co będzie to będzie. Kreska dzisiaj ciemniejsza ❤️

W labo przyjmowała mnie koleżanka, która (wiem od innych) stara się od lat o dziecko. I tak mi jakoś głupio było poprosić o betę i proga. Chciałabym, żeby wszystkie kobiety mogły się cieszyć maleństwem pod sercem... 😔

Do góry