reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Wszystko elegancko, blizna cienka. Bardzo szybko dochodziłam do siebie. I jestem wyjątkową szczęściarą, bo minęło 5,5 m-ca od 1 cc i zaszłam w 2 ciążę zakończoną też cc.
A powiedz mi nie rozchodziła ci sie blizna przy tak szybkiej 2ciazy?

Bo mi lekarka mowila ze przynajmniej rok bez ciąży. A najlepiej 2lata

Weekend śpią dłużej.
Ja dziewczyny podczytuje.
W ciągu dnia nie zawsze mam możliwość poudzielać się.

No a poza tym to zastanawiam się w którą stronę iść i tak wwnetrzenie to mam takie rozterki.
Każda druga kreska i idącą za nią historia buduje mnie, a z drugiej strony myślę sobie, że większość z Was jest dużo młodsza :( ah i tak to.
A dziś kto testuje i na mamuśki wylatuje ?😁

Cześć dziewczyny, zaczęłam dzień od bieli vizira na teście. Czyli kolejna porażka 😣
Hej ja też dziś testowałam co prawda do okresu parę dni ale biel. We wcześniejszych ciążach już 8,9 dpo była kreska...

A mam pytanko jak podnieść ferrytyne ?
W październiku jak zaszłam w ciążę wynosiła 7 🙈 od dawna piję zakwas biorę floradix Żelazo a wczoraj ferrytyna 11.... nie mam już pomysłu. Gdzie się zgłosić ewentualnie ? Bo mój lekarz nie widzi problemu "taka uroda" a ja czuję że to na znaczenie....

Hej ja też dziś testowałam co prawda do okresu parę dni ale biel. We wcześniejszych ciążach już 8,9 dpo była kreska...

A mam pytanko jak podnieść ferrytyne ?
W październiku jak zaszłam w ciążę wynosiła 7 🙈 od dawna piję zakwas biorę floradix Żelazo a wczoraj ferrytyna 11.... nie mam już pomysłu. Gdzie się zgłosić ewentualnie ? Bo mój lekarz nie widzi problemu "taka uroda" a ja czuję że to na znaczenie....
ja ogólnie nie wiem co się stało bo jak byłam na monitoringu to mówił 14-15 dc będzie owu ale nie zdążyłam przyjść potwierdzić że się odbyła (święta), jeszcze wcześniej w grudniu miałam sono hsg, a już wychodzi 17-18 dpo i ani @ ani nic. Faza lutealna trwa max 16 dni jak dobrze kojarzę. Nie wiem co się zadziało. Mam nadzieję że dzisiaj przyjdzie bo to największy przeciągacz małpy.

A powiedz mi nie rozchodziła ci sie blizna przy tak szybkiej 2ciazy?

Bo mi lekarka mowila ze przynajmniej rok bez ciąży. A najlepiej 2lata
Nie nic z blizną się nie działo. O dziwo to pierwsza ciąża była na progesteronie i "problematyczna" a druga ani jednego incydentu w szpitalu, bezproblemowo do porodu. I nie planowałam tak szybko ciąży, po prostu samo się szybciej zaplanowało.

reklama
Do góry