reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Wszystko elegancko, blizna cienka. Bardzo szybko dochodziłam do siebie. I jestem wyjątkową szczęściarą, bo minęło 5,5 m-ca od 1 cc i zaszłam w 2 ciążę zakończoną też cc.
A powiedz mi nie rozchodziła ci sie blizna przy tak szybkiej 2ciazy?

Bo mi lekarka mowila ze przynajmniej rok bez ciąży. A najlepiej 2lata

Weekend śpią dłużej.
Ja dziewczyny podczytuje.
W ciągu dnia nie zawsze mam możliwość poudzielać się.

No a poza tym to zastanawiam się w którą stronę iść i tak wwnetrzenie to mam takie rozterki.
Każda druga kreska i idącą za nią historia buduje mnie, a z drugiej strony myślę sobie, że większość z Was jest dużo młodsza :( ah i tak to.
A dziś kto testuje i na mamuśki wylatuje ?😁

Cześć dziewczyny, zaczęłam dzień od bieli vizira na teście. Czyli kolejna porażka 😣
Hej ja też dziś testowałam co prawda do okresu parę dni ale biel. We wcześniejszych ciążach już 8,9 dpo była kreska...

A mam pytanko jak podnieść ferrytyne ?
W październiku jak zaszłam w ciążę wynosiła 7 🙈 od dawna piję zakwas biorę floradix Żelazo a wczoraj ferrytyna 11.... nie mam już pomysłu. Gdzie się zgłosić ewentualnie ? Bo mój lekarz nie widzi problemu "taka uroda" a ja czuję że to na znaczenie....

Hej ja też dziś testowałam co prawda do okresu parę dni ale biel. We wcześniejszych ciążach już 8,9 dpo była kreska...

A mam pytanko jak podnieść ferrytyne ?
W październiku jak zaszłam w ciążę wynosiła 7 🙈 od dawna piję zakwas biorę floradix Żelazo a wczoraj ferrytyna 11.... nie mam już pomysłu. Gdzie się zgłosić ewentualnie ? Bo mój lekarz nie widzi problemu "taka uroda" a ja czuję że to na znaczenie....
ja ogólnie nie wiem co się stało bo jak byłam na monitoringu to mówił 14-15 dc będzie owu ale nie zdążyłam przyjść potwierdzić że się odbyła (święta), jeszcze wcześniej w grudniu miałam sono hsg, a już wychodzi 17-18 dpo i ani @ ani nic. Faza lutealna trwa max 16 dni jak dobrze kojarzę. Nie wiem co się zadziało. Mam nadzieję że dzisiaj przyjdzie bo to największy przeciągacz małpy.

A powiedz mi nie rozchodziła ci sie blizna przy tak szybkiej 2ciazy?

Bo mi lekarka mowila ze przynajmniej rok bez ciąży. A najlepiej 2lata
Nie nic z blizną się nie działo. O dziwo to pierwsza ciąża była na progesteronie i "problematyczna" a druga ani jednego incydentu w szpitalu, bezproblemowo do porodu. I nie planowałam tak szybko ciąży, po prostu samo się szybciej zaplanowało.

reklama
Do góry