reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ja mam to szczęście być najmłodszą 😄ale w sumie nie jestem nie wiadomo o jaką beneficjentka z tego tytułu.
Ja z kolei jestem najstarsza i jednak nasza najmłodsza siostra ma z tego tytułu sporo profitów, choć równocześnie nie miala szans na życie „z rodzeństwem”, bo my się wyprowadziłyśmy gdy ona miała odpowiednio 4 i 5 lat. Nasi rodzice mówią, że mają najstarszą córkę, najmłodsza i jedynaczkę ;)

To straszne troszkę 😵‍💫
Ja bym nie chciała mieć młodszej sis😬
Dla mnie to młoda jest dorosłym dzieckiem - ma dopiero 20 lat ;) Relacja między nami jest super, świetnie się dogadujemy i w sumie, mimo różnicy wieku, nie wyczuwa się między nami wielu różnic światopoglądowych czy innych.

Cześć czy mozna dołączyć do grupy?

Jestem Marzena staramy sie z mezem o 2bobasa. Okres powinnam dostać 18stycznia . Mam bardzo nieregularne cykle odkąd przestalam karmic syna .
Na kącie 3 straty ciaz dopiero z 4 ciazy syn .
Cześć 😊
Mam nadzieję, że szybko się Wam uda. Przykro mi z powodu strat :(
Czy wiesz jaki był powód wcześniejszych strat i co podziałało, że przywitaliscie synka?

Cześć czy mozna dołączyć do grupy?

Jestem Marzena staramy sie z mezem o 2bobasa. Okres powinnam dostać 18stycznia . Mam bardzo nieregularne cykle odkąd przestalam karmic syna .
Na kącie 3 straty ciaz dopiero z 4 ciazy syn .
Cześć, rozgość się, byle tylko na chwilę :)

Współczuję strat i trzymam kciuki, żeby ten cykl okazał się dla Ciebie szczęśliwy.

Boomer, to człowiek przestarzały, nie idący z tredem nowoczesności 😃 tak mi powiedział siostrzeniec. Generalnie ktoś ze starego pokolenia, co nie rozumie " młodych"
Hm, ja mam 24 lata i też chyba jestem przestarzała patrząc na tę definicję😂 Ostatnio nie zrozumiałam ani słowa z tego, co mówiła moja 12-letnia siostra i poczułam się dziwnie.

reklama
Do góry