Szacun. Ja od 23dc będę robić testy (@powinna być od 24 do 28dc ale raczej 24 sądząc po "owulacji" której lekarz nie widział, ale ja mu nie wierzę ).U mnie też jutro 31dc ale nie testuje tylko czekam na @
reklama
nowafalaa
Fanka BB :)
Hej, test chyba pozytywny trochę w szoku jestem i niedowierzam, kreska jest bardzo słabiutka ale pojawiła się po chwili, oby tylko to nie wróżyło nic dobrego.. Nie pozwala mi to się w pełni cieszyć wiecie chciałabym taka gruba i wyraźna zobaczyć
Dziś 32dc
Dziś 32dc
Rogata1298
Witam się w 35 dc jutro planuje zrobić bete. Test negatywny ostatni 3 dni temu
Kasiulka55
Aktywna w BB
Jakie masz długie cykle? Kiedy masz termin spodziewanej @? Długo się staracie? Będziesz robić bete? Poka foto lubię patrzeć na pozytywne testyHej, test chyba pozytywny trochę w szoku jestem i niedowierzam, kreska jest bardzo słabiutka ale pojawiła się po chwili, oby tylko to nie wróżyło nic dobrego.. Nie pozwala mi to się w pełni cieszyć wiecie chciałabym taka gruba i wyraźna zobaczyć
Dziś 32dc
nowafalaa
Cykle mam między 26-28. Ostatnio zdarzyły się też 29-31 ale to wyjątki. A dziś 32dc pierwszy cykl starań. Mieszkam w UK i tu nie dadzą mi zrobić bety tak o bo chce, Chory kraj ale cóż.. Wyszła bardzo blada kreska.. Foto załączone, widać coś czy nie?,Jakie masz długie cykle? Kiedy masz termin spodziewanej @? Długo się staracie? Będziesz robić bete? Poka foto lubię patrzeć na pozytywne testy
Mada Pomada
Zaangażowana w BB
ja widzę gratuluję
nowafalaa
Około 4 dni spóźniająca się @, myślicie ze kreska będzie bardziej widoczna? Ciągle jakiś stres.. Nie ma kreski- stres, jest kreska i też zestresowana jestem czy to na pewno nie zwidyja widzę gratuluję
Mada Pomada
Zaangażowana w BB
Żadne zwidy kreska słaba, ale jest nie stresuj się tylko powtórz jutro czy za 2 dni test i mimo wszystko postaraj się zrobić bete Ale Ci fajnie
reklama
nowafalaa
Jeszcze swojemu nie mówiłam ze coś widać już, ale ciągle pyta jak tam jak tam się czujesz poszedł do pracy właśnie, jak będzie bardziej widoczna kreska to mu powiemŻadne zwidy kreska słaba, ale jest nie stresuj się tylko powtórz jutro czy za 2 dni test i mimo wszystko postaraj się zrobić bete Ale Ci fajnie