reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Hej, test chyba pozytywny 🤯trochę w szoku jestem i niedowierzam, kreska jest bardzo słabiutka ale pojawiła się po chwili, ❤️ oby tylko to nie wróżyło nic dobrego.. Nie pozwala mi to się w pełni cieszyć wiecie😁 chciałabym taka gruba i wyraźna zobaczyć
Dziś 32dc
Jakie masz długie cykle? Kiedy masz termin spodziewanej @? Długo się staracie? Będziesz robić bete? Poka foto 😍 lubię patrzeć na pozytywne testy 🤩

Jakie masz długie cykle? Kiedy masz termin spodziewanej @? Długo się staracie? Będziesz robić bete? Poka foto 😍 lubię patrzeć na pozytywne testy 🤩
Cykle mam między 26-28. Ostatnio zdarzyły się też 29-31 ale to wyjątki. A dziś 32dc pierwszy cykl starań. Mieszkam w UK i tu nie dadzą mi zrobić bety tak o bo chce, Chory kraj ale cóż.. Wyszła bardzo blada kreska.. Foto załączone, widać coś czy nie?, 🤔

IMG_20210121_115918.jpg

🤔🤔🤔

reklama
Żadne zwidy :) kreska słaba, ale jest :) nie stresuj się tylko powtórz jutro czy za 2 dni test i mimo wszystko postaraj się zrobić bete :) Ale Ci fajnie :D:D:D
Jeszcze swojemu nie mówiłam ze coś widać już, ale ciągle pyta jak tam jak tam się czujesz 😀 poszedł do pracy właśnie, jak będzie bardziej widoczna kreska to mu powiem 🙏

Do góry