reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Gratuluje dwóch kreseczek, CUDNIE! 💞
dziewczyny, czy któraś z was tak miała? Czuję takie skurcze w pochwie (i od razu prostuje, że na pewno w pochwie a nie macicy jak na okres 😋), taki lekko pulsujący-kłujący ból co parę minut, do okresu jeszcze daleko, jestem dopiero 4dpo. Wiecie czym mogłoby to być spowodowane?

Gratuluje dwóch kreseczek, CUDNIE! [emoji179]
dziewczyny, czy któraś z was tak miała? Czuję takie skurcze w pochwie (i od razu prostuje, że na pewno w pochwie a nie macicy jak na okres [emoji39]), taki lekko pulsujący-kłujący ból co parę minut, do okresu jeszcze daleko, jestem dopiero 4dpo. Wiecie czym mogłoby to być spowodowane?
Też kilka dni po owulacji miałam takie dziwne kłucie w pochwie, pierwszy raz .. Do @ jeszcze kilka dni

Gratuluje dwóch kreseczek, CUDNIE! 💞
dziewczyny, czy któraś z was tak miała? Czuję takie skurcze w pochwie (i od razu prostuje, że na pewno w pochwie a nie macicy jak na okres 😋), taki lekko pulsujący-kłujący ból co parę minut, do okresu jeszcze daleko, jestem dopiero 4dpo. Wiecie czym mogłoby to być spowodowane?
Mi kiedyś moja ginekolog mówiła, że kobieta moze mieć różne objawy bo to nie książka i że czasem się mogą pojawiać i znikać. Też miałam takie bóle na początku cyklu ale po jakimś czasie minęły same:)

Beta wzrosła ze 100 000 na 141 000. Myślicie ze to za mało? :(
Pięknie urosło! To bardzo ładny w wzrost. Na USG wszystko już powinno być widoczne (łącznie z bijącym serduszkiem, ja w ciąży z synem miałam 170tys w 8t+5dni już były rączki nóżki I ogólnie mały czlowiek). Zapisz się do kogoś kto ma dobry sprzęt.

reklama
Cześć dziewczyn jestem nowa☺️ też z mężem się staramy a tak na luzie co sądzicie sa dwie kreseczki pozdrawiam😉

Załączniki

• IMG_20210121_111553.jpg
    IMG_20210121_111553.jpg
    943,8 KB · Wyświetleń: 119
Do góry