reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Sorki, dziś 31dc a jutro będzie 32dc mi chodziło. To będzie mój 3ci test w odstępach co 3 dni.. Mam wrażenie, że widać cień cienia na ostatnim🤔 zobaczymy.. TRZYMAM KCIUKI ZA KOLEJNY CYKL✊
Ja robiłam wczoraj rano chociaż ledwo co uzbierałam siusiu 😫 może to tez miało wpływ na ten test 🤔 jeśli nie dostanę do piątku to powtórzę jeszcze raz test. Według jednego kalendarzyka owu 5 a według innego 6 stycznia chyba ze coś się przesunęło

Ja robiłam wczoraj rano chociaż ledwo co uzbierałam siusiu 😫 może to tez miało wpływ na ten test 🤔 jeśli nie dostanę do piątku to powtórzę jeszcze raz test. Według jednego kalendarzyka owu 5 a według innego 6 stycznia chyba ze coś się przesunęło
Mi wypadła na 1-2 styczeń owulacja według kalendarza ale sluz rozciągliwy miałam 4-5 stycznia także sama nie wiem..

Mi wypadła na 1-2 styczeń owulacja według kalendarza ale sluz rozciągliwy miałam 4-5 stycznia także sama nie wiem..
Miałam to samo 7 i 8 🤔 wiec nie wiem na ile ufać kalendarzykowi. Cykle zazwyczaj mam 30-33 dni ale może nóż widelec w tym miesiącu coś się przesunęło. Trzymam kciuki za nas ze może @ nie przyjdzie 😃

Miałam to samo 7 i 8 🤔 wiec nie wiem na ile ufać kalendarzykowi. Cykle zazwyczaj mam 30-33 dni ale może nóż widelec w tym miesiącu coś się przesunęło. Trzymam kciuki za nas ze może @ nie przyjdzie 😃
Mi się zdarzało ostatnio mieć cykle 29-30 dniowe ale to wyjątki. Stres mnie zje, zwłaszcza wieczorami już przed spaniem jak mam chwilę na przemyślenia to się udziela 🤯 również kciuki trzymam 🙏

Dla mnie wieczory też są najgorsze. Leżę ,spać nie mogę , myślę , zasne to akurat syn się budzi na mleko, zasypiam budzę się po chwili że przespałam godzinę pomiaru temp, patrzę na zegarek a dopiero 5 rano 🤣

@staraczka_22 tarczyca ma to do siebie, że nie jest bardzo złośliwa i przy dobrze dobranych dawkach i regularnym braniu, zazwyczaj ładnie reaguje na leczenie :) Ja co prawda z drugiej strony bo nadczynność potężna mi kiedyś wyszła, tsh na poziomie 0,000 i choroba Gravesa-Basedowa, jednak po lekach unormowana do 1,5 i tak się trzyma. Szkoda, że lekarz tak popsuł sprawę tym weekendowym braniem i chyba się rozregulowało :( Obyś szybciutko się z tym uporała! 🥰
A u mnie 3dpo, mierzyłam jeszcze lh testami bo to mój pierwszy cykl z nimi i wczoraj był poziom 0,21 więc dość szybko spadło a dziś 0,47 i trochę mi to w głowie miesza, że jednak owu kiedy indziej 🤯

reklama
Do góry