reklama
Lytomka
Fanka BB :)
Ja nie widzęCześć dziewczyn jestem nowa też z mężem się staramy a tak na luzie co sądzicie sa dwie kreseczki pozdrawiam
MamaR
Ponoć przy takich wartościach rośnie wolniej ale Twój przyrost mimo wszystko jest słaby choć dobra wiadomość że nie spada. Idź na USG i już będzie wiadomo co i jak.Beta wzrosła ze 100 000 na 141 000. Myślicie ze to za mało?
sunflower21
Ja też niestety nie widzę, a który dzień cyklu przy ilu dniowych?Cześć dziewczyn jestem nowa też z mężem się staramy a tak na luzie co sądzicie sa dwie kreseczki pozdrawiam
21dc przy 27-28 dzięki za odpowiedź chciałam zobaczyć jak inne osoby zinterpretuja wynik pozdrawiamJa też niestety nie widzę, a który dzień cyklu przy ilu dniowych?
sunflower21
A kiedy była owu? To zdecydowanie za szybko, nawet jeżeli ciąża jest to najlepiej zatestować dopiero w dniu spodziewanej @ lub nawet po kilku dniach spóźnienia21dc przy 27-28 dzięki za odpowiedź chciałam zobaczyć jak inne osoby zinterpretuja wynik pozdrawiam
13dc ale podchodzę do tego z dystansem uda się to się uda i test był robiony z ciekawości mam dwie spaniale córeczki 11lat i 8 także nic na siłęA kiedy była owu? To zdecydowanie za szybko, nawet jeżeli ciąża jest to najlepiej zatestować dopiero w dniu spodziewanej @ lub nawet po kilku dniach spóźnienia
Rogata1298
Coś tam widać chyba nie?
Mada Pomada
Zaangażowana w BB
Ja widzę i to nie moja wyobraźnia bo to nie mój test ale dzisiaj wysyp kresek
reklama
Rogata1298
Po dwóch minutach miałam go wyrzucić a wychodząc z łazienki spojrzałam jeszcze raz i aż latarka zaświeciłam haha Styczeń jednak udanyJa widzę i to nie moja wyobraźnia bo to nie mój test ale dzisiaj wysyp kresek