Hej mama takie trochę głupie pytanie Miałam trochę zbliżeń w grudniu oczywiście z zabezpieczeniem, ale i ta metoda może zawieźć. Miesiączkę miałam dostać 5/6 stycznia niby się nie spóźnia jeszcze ale co zauważyłam to, zmiany nastroju nerwowość większa oraz bardzo dużo wodnistego śluzu. Testu nie mogę zrobić ponieważ też często w nocy chce mi się do toalety. Kiedy jakby nie było miesiączki powinnam zrobić test?
reklama
C
czar121
Gość
Zmiany nastroju mogą byc spowodowane zbliżającą sie miesiaczka, badz po prostu nakrecasz sie, co sie stanie. Test zrob najlepiej z rana, spróbuj dzis jeszcze, jutro dla pewności. Jakies objawy poza nastrojem masz? Choć nastrój, to nie objaw, a dzien opoznienia to ponoc tez nie opoznienie. Mysle, ze male szanse masz na ciążę, tym bardziej gdzie używałaś zabezpieczenia
Zauważyłam po owulacji taką jakby żyłkę krwi ciemną na majtkach potem już nic takiego nie było, ale pierwszy raz takie coś widziałam. To było jakieś 1,5 tygodnia temu.Zmiany nastroju mogą byc spowodowane zbliżającą sie miesiaczka, badz po prostu nakrecasz sie, co sie stanie. Test zrob najlepiej z rana, spróbuj dzis jeszcze, jutro dla pewności. Jakies objawy poza nastrojem masz? Choć nastrój, to nie objaw, a dzien opoznienia to ponoc tez nie opoznienie. Mysle, ze male szanse masz na ciążę, tym bardziej gdzie używałaś zabezpieczenia
C
czar121
Gość
Rownie dobrze po stosunku moglo ci cos takiego wystapic, jesli takowy występował. Ja bym zrobila test na twoim miejscu o czułości 10.Zauważyłam po owulacji taką jakby żyłkę krwi ciemną na majtkach potem już nic takiego nie było, ale pierwszy raz takie coś widziałam
Dziękuje za poradę zrobię test. Może poczekam jeszcze kilka dni na miesiączkę a jak nie będzie to test o czułość 10 napewno pokaże wynik wiarygodnyRownie dobrze po stosunku moglo ci cos takiego wystapic, jesli takowy występował. Ja bym zrobila test na twoim miejscu o czułości 10.
C
czar121
Gość
Bez sensu czekać i nakręcać sie miesiaczka sie moze opóźniać z powodu stresu a ty sobie bedzisz dopowiadac setki histroii do tego, zrob test powinnien byc juz pewny wynik. Równie dobrze bete mozesz zrobić, to już na 102% i będziesz wiedzieć co sie dzieje.Dziękuje za poradę zrobię test. Może poczekam jeszcze kilka dni na miesiączkę a jak nie będzie to test o czułość 10 napewno pokaże wynik wiarygodny
Ca.lina094
Aktywna w BB
witam was w czwartek i jednocześnie w 1dc
trzymam kciuki za dziewczyny testujące dzisiaj
trzymam kciuki za dziewczyny testujące dzisiaj
Ihavehope
Fanka BB :)
myśle ze możesz normalnie zrobić rano test.I jeżeli będziesz w ciąży to powinno pokazać.Hej mama takie trochę głupie pytanie Miałam trochę zbliżeń w grudniu oczywiście z zabezpieczeniem, ale i ta metoda może zawieźć. Miesiączkę miałam dostać 5/6 stycznia niby się nie spóźnia jeszcze ale co zauważyłam to, zmiany nastroju nerwowość większa oraz bardzo dużo wodnistego śluzu. Testu nie mogę zrobić ponieważ też często w nocy chce mi się do toalety. Kiedy jakby nie było miesiączki powinnam zrobić test?
sunflower21
Fanka BB :)
Mam dziś kompletnego lenia Miłego dnia dziewczyny, trzymam kciuki za testujące dzisiaj, życzę żeby były same dwie tłuste krechy
reklama