E
Em82
Gość
Mój bierze fertilman plus i ginekolog w sumie nic na to bo nie zaszkodzi a może pomoże [emoji6]Hej, czy któryś z waszych panów bierze acertin? Jak na to wasi ginekolodzy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój bierze fertilman plus i ginekolog w sumie nic na to bo nie zaszkodzi a może pomoże [emoji6]Hej, czy któryś z waszych panów bierze acertin? Jak na to wasi ginekolodzy?
Podpinam się. Bo ja mam 4dc i zaczęłam biel nad bieleDziewczyny z cyklami około 29-33 dni, w którym dniu zaczynacie robić testy owulacyjne?
Od 10, w tym cyklu martwiłam się że owu nie będzie aż w 18dc pozytyw i owu potwierdzona monitoringiemDziewczyny z cyklami około 29-33 dni, w którym dniu zaczynacie robić testy owulacyjne?
ja jutro mam gine to zobaczę, czy jest co wgl testować (czy była owu)Ale tu się cicho zrobiło... I na dodatek w tabelce nie ma u nikogo [emoji3498], coś chwilowo słabo się zapowiada ten styczeń... Ale miejmy nadzieję że już teraz do końca będą tylko piękne grube krechy
Ja dzisiaj 6 dzień i też chyba zacznę i również to jest mój drugi cykl z testami, w poprzednim próbowałam ale w połowie zniechęciłam się tym, że nigdy białych nie było, zawsze jakaś kreska ale nie dotrwałam do pozytywnego w tym nie zamierzam się poddawać, myślę że w poprzednim owu była około 18-19 dniaJa też zaczęłam już sikać, ale ja dopiero poznaję swój cykl i to jest dopiero drugi cykl z testami. Póki co wychodzą bladziochy (jestem w 9dc).
zalezy też jak długą masz fazę lutealną, im dłuższa tym szybciej trzeba zacząć sikać.