reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Witajcie :) ja dziś pierwszy dzień w pracy po przerwie. Wypoczęta i póki co pełna sił 😅
@ się rozkręca. Niech się już kończy bo temp chce mierzyć!
Co do testów owu. Ja jak zaszłam w drugą ciążę to w dniu, w którym był ten strzał test owu nie wyszedł pozytywny. Teraz niby miałam kupione i robiłam , ale tak mi to ryje mózg, że z testami odpuszczam. Kupię dziś wiesiołek i będę brak, bo ja z tym sacharowych, więc może coś to da.

Miłego dnia ❤️

Przez Wasze 2 kreski, aż drapnełam test z szafki haha, ale niestety biało... mimo, że robiłam ten który niby pokazuje ciąże 5 dni przed @, co prawda jutro mam dostać okres,, ale chyba już nastawienie mi się zmieniło.. wrr. Kupiłam termometr owulacyjny, bo jestem ciekawa tych wykresów. Chociaż boję się, że sfiksuje sprawdzając testy owulacyjne i temperature.. 😯

Hej dziewczyny, ja również życzę miłego dnia! 🙂 @ przypada książkowo jutro, chociaż sama nie wiedziałam do końca jak to będzie w tym cyklu, bo przed owulacją musiałam przyjmować przez kilka dni antybiotyk, także na nic za wiele nie liczyłam. Przez ostatnie dni czułam się jakoś dziwnie, dlatego postanowiłam, że zatestuję trochę wcześniej i ku mojemu zdziwieniu wyszła z porannego moczu delikatna kreseczka 😯 wiem, że to niewiele znaczy, może być błąd testu itp. ale chciałam się z Wami podzielić 😁 myślicie, że jest szansa? Jutro będzie powtórka.
Też widzę :D gratulacje. ☺️

Hej dziewczyny, ja również życzę miłego dnia! 🙂 @ przypada książkowo jutro, chociaż sama nie wiedziałam do końca jak to będzie w tym cyklu, bo przed owulacją musiałam przyjmować przez kilka dni antybiotyk, także na nic za wiele nie liczyłam. Przez ostatnie dni czułam się jakoś dziwnie, dlatego postanowiłam, że zatestuję trochę wcześniej i ku mojemu zdziwieniu wyszła z porannego moczu delikatna kreseczka 😯 wiem, że to niewiele znaczy, może być błąd testu itp. ale chciałam się z Wami podzielić 😁 myślicie, że jest szansa? Jutro będzie powtórka.
Kochana, kreseczka wyglada bardzo obiecująco!!!❤️

A ja dzisiaj znowu noc nieprzespana [emoji17] znów ból w dole brzucha i ból krzyża. Już sama nie wiem co o tym myśleć czy zacisnąć zęby i przeczekać czy próbować dostać się do gina tydzień wcześniej. Jestem dzisiaj 14dc. Powinnam mieć owu 10tc ale w teraz się zastanawiam czy faktycznie była teraz. Nigdy nie miałam takich boli przed poronieniem [emoji849] czy wy też macie takie bóle owulacyjne lub po owulacyjne? Czy jednak powinnam się martwić czym innym? Naczytałam się o chorobach i powoli łapie mnie stres. W nocy budziłam się co chwilę, non stop koszmary, zlana potem... Wariactwo. [emoji24]
Mnie w tym cyklu też strasznie bolał brzuch, zwłaszcza jajnik z prawej strony, mocno mnie kłuł, już momentami myślałam żeby wziąć coś przeciwbólowo, na drugi dzień tylko mnie lekko ćmił, jeśli się nie uda w tym cyklu to później idę na konkretny monitoring i może się coś wyjaśni

Przez Wasze 2 kreski, aż drapnełam test z szafki haha, ale niestety biało... mimo, że robiłam ten który niby pokazuje ciąże 5 dni przed @, co prawda jutro mam dostać okres,, ale chyba już nastawienie mi się zmieniło.. wrr. Kupiłam termometr owulacyjny, bo jestem ciekawa tych wykresów. Chociaż boję się, że sfiksuje sprawdzając testy owulacyjne i temperature.. 😯
No ja mierze temp. @ powinnam dostać jutro albo w ciągu trzech dni (zależy od aplikacji). I zaczęła mi właśnie spadać temp i jest mi bardzo smutno i czuje się zrezygnowana. :(

reklama
Do góry