reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

Właśnie sprawdziłam i nie mam takiej opcji jak zamówienie skierowania. Mogę zamówić receptę ale skierowania nie albo tego nie widzę.
Tak to wygląda u mnie po zalogowaniu.

Załączniki

• IMG_20201230_201522.jpg
    IMG_20201230_201522.jpg
    139,9 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Aplikacje to tylko algorytm i nie ma co się zbytnio na nich opierać. Mi apki zawsze wyliczają owu na inny dzień niż pokazuje to temperatura czy testy owu.
Może po nowym roku wybierz się na bete zeby potwierdzić lub wykluczyć ciążę, albo jeszcze jutro jak masz możliwość
na bete już nie ma szans, szpital covidowy i ciężko się dostać do labo, a drugie labo czynne tylko 3x w tygodniu i akurat w piątek a to nowy rok. Zostaje mi zrobić jutro test no i ewentualnie czekać.
Najgorsze u mnie jest to, że jestem strasznie niecierpliwa i panikara. Odrazu rycze z tej niewiadomej a mój to zdroworozsądkowo podchodzi i za to go podziwiam...
Nawet nie wiadomo czy pod ten beznadziejny rok jutro można szampana trzasnąć (o już tak pod humor) 😂

Ja zazwyczaj robię z drugiego moczu- czasem wymuszonego i ładne wychodzą. A jak zaczynaja ciemniec to nawet 4 x dziennie
Mi przychodzi nagle, wczoraj wieczorem była słabo widoczna kreska a dziś z drugiego siusiu już tłuste krechy, to było raptem 12 h różnicy...

reklama
Podczytywałam Was cały czas, a dzisiaj dołączam, bo temp w końcu poleciała w dół, więc @ jutro-pojutrze. Ale w styczniu nie dane będzie mi testować (ech te moje długie cykle...), jednak chętnie tu z Wami posiedzę [emoji846] trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! Ten rok musi być lepszy od poprzedniego! [emoji8]

Do góry