Lytomka
Fanka BB :)
Tak to wygląda u mnie po zalogowaniu.Właśnie sprawdziłam i nie mam takiej opcji jak zamówienie skierowania. Mogę zamówić receptę ale skierowania nie albo tego nie widzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to wygląda u mnie po zalogowaniu.Właśnie sprawdziłam i nie mam takiej opcji jak zamówienie skierowania. Mogę zamówić receptę ale skierowania nie albo tego nie widzę.
na bete już nie ma szans, szpital covidowy i ciężko się dostać do labo, a drugie labo czynne tylko 3x w tygodniu i akurat w piątek a to nowy rok. Zostaje mi zrobić jutro test no i ewentualnie czekać.Aplikacje to tylko algorytm i nie ma co się zbytnio na nich opierać. Mi apki zawsze wyliczają owu na inny dzień niż pokazuje to temperatura czy testy owu.
Może po nowym roku wybierz się na bete zeby potwierdzić lub wykluczyć ciążę, albo jeszcze jutro jak masz możliwość
Wychodzi na to że ja mam inny lux med. A szkoda bo to fajna opcjaTak to wygląda u mnie po zalogowaniu.
Ja zazwyczaj robię z drugiego moczu- czasem wymuszonego i ładne wychodzą. A jak zaczynaja ciemniec to nawet 4 x dziennieDziś wieczorem jeszcze pykne
Miłego dnia Staraczki
Mi przychodzi nagle, wczoraj wieczorem była słabo widoczna kreska a dziś z drugiego siusiu już tłuste krechy, to było raptem 12 h różnicy...Ja zazwyczaj robię z drugiego moczu- czasem wymuszonego i ładne wychodzą. A jak zaczynaja ciemniec to nawet 4 x dziennie
Ułatwia życie bardzo.Wychodzi na to że ja mam inny lux med. A szkoda bo to fajna opcja