reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

Gratuluję 😍 Spokojnej ciąży 😊

Mi dzisiaj śniły się dwie kreseczki, bardzo chciałabym by pod koniec miesiąca ten sen stał się prawdą..
Będzie dobrze, mi dzień przed testowaniem śniło się dziecko i to był dobry zwiastun. Dalej do mnie nie dociera, bo bardzo długo się staraliśmy i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze 🙂🙂 trzymam za Ciebie kciuki i czekam na dobre wieści

reklama
Jakie masz rady dla Nas? :)
Napewno się nie poddawać i być dobrej myśli ☺️ i nie myśleć za dużo "a może się uda a może nie", co ma być to będzie i nic się nie przyspieszy... Ja już też traciłam nadzieję, i grudzień dawalam sobie ostatnia szanse i się poddaje... 2,5 roku starań a tu taka niespodzianka ☺️☺️☺️ nie chce narazie zapeszać bo to dopiero 5 tydzień ale wierzę że teraz się uda 🙂 jutro mam pierwsza wizytę i liczę na dobre wieści 😁 także dziewczyny trzymam kciuki za Was ☺️

Dzięki, przytulanki były codziennie, już 3 dni przed owu zaczęliśmy i jeszcze było dzień po owu, czyli 5 razy z rzędu, trzymałam pupę do góry min 15 minut, i to był mój drugi cykl z wiesiolkiem choć nie widziałam jeszcze poprawy a mam problemy z suchością błon śluzowych, myślę że najbardziej zadziałało to że mąż w okresie świąt miał dużo wolnego i się odstresował, sam mówił że to był chyba klucz
A Ty się odstresowalas i wyluzowalas? :)

reklama
Prawidłowa faza lutealna ma 10-16 dni, przy czym Twoja powinna być co miesiąc taka sama, ale zdarzają się małe odchyły.
Bo mam 12 dpo i różowo-beżowy śluz. Od soboty (9dpo) boli dół brzucha i plecy w lędźwiach. I nie wiem czy to okres czy coś innego. Takie nadzieję wiązałam z tym cyklem. Aż mi łzy w oczach stają.

Do góry