reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

Masz jeszcze szanse na testowanie w styczniu? 😊 Czy masz długie cykle?
cykle mam lekko rozjechane, wg flo owu mam w tym miesiącu, więc testowanie w lutym, ale jak będzie to że tak powiem wyjdzie w praniu, w grudniu w ogóle nie miałam miesiączki a owulacja grudniowa wystąpiła o 2 i pół tygodnia później niż myślałam. teraz bierzemy się na sposób co 2 dni bez patrzenia na płodne czy niepłodne, owu czy nie owu 🤭🤭 może gdzieś się wstrzelimy 😅

reklama
cykle mam lekko rozjechane, wg flo owu mam w tym miesiącu, więc testowanie w lutym, ale jak będzie to że tak powiem wyjdzie w praniu, w grudniu w ogóle nie miałam miesiączki a owulacja grudniowa wystąpiła o 2 i pół tygodnia później niż myślałam. teraz bierzemy się na sposób co 2 dni bez patrzenia na płodne czy niepłodne, owu czy nie owu 🤭🤭 może gdzieś się wstrzelimy 😅
To najlepsza strategia 😊 życzę w takim razie owocnych starań 😁

Witam dziewczyny😊 ja testuje 26 luty😊 już 2 cykle starań za nami , nie jest łatwo ponieważ nie zawsze jest okazja, mąż pracuje za granicą, w tym cyklu udało się 2 dni przed owulacja która oczywiście nie wiem czy się nie przesunęła, dosc długo stosowałam antykoncepcję. Trzymam kciuki za pozytywne wyniki😘

Hej dziewczyny, wszystkim Wam, które do tej pory ujrzały 2 kreseczki serdecznie gratuluję, a testującym aby owe 2 kreseczki sie pojawiły i to takie tłuściutkie 💖💖.
Niestety u mnie @ pojawiła się w 25dc więc nawet nie zdarzyłam testować 😕.

reklama
Do góry