Eleonora90
Zaciekawiona BB
Dziewczyny.. Bardzo wczesna ciąża, czy nic z tego? [emoji3064]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny.. Bardzo wczesna ciąża, czy nic z tego? [emoji3064]Zobacz załącznik 1222906
Brak ciążyDziewczyny.. Bardzo wczesna ciąża, czy nic z tego? [emoji3064]Zobacz załącznik 1222906
Dziękuję
Ile dni po owulacji robiłaś bete?
No właśnie, to chodzi o to żeby psyhicznie o tym nie myśleć, później to już z górki nie mam stałych godzin, w zależności od tego kiedy byłam w łazience i ile piłam. Wrzucam zdjęcie podglądowe, że to są naprawdę różne godziny 
U mnie termin @ na jutro...modle się żeby ta wredota nie przyszła [emoji1317][emoji3064]
Trzymam mocno o piękneU mnie termin @ na jutro...modle się żeby ta wredota nie przyszła [emoji1317][emoji3064]