reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

Cześć [emoji112]
Mam dzisiaj 36dc. Nie wiem kiedy miałabym dostać @ bo mam cykle nieregularne. Dzisiaj kolejny test negatywny, nie wytrzymam chyba do końca tygodnia. Brzuch boli ale @ nie przychodzi.. Ubieram się i idę na betę. Proszę trzymajcie kciuki i za mnie.
Dobrego dnia Dziewczyny [emoji254]

reklama
Wszystko zależy jakie masz długie cykle, kiedy była owu i ile trwa druga faza, możesz zawsze powtórzyć test
Cykle ( dodam fotkę) prawdopodobnie owu 20dc. A z testami owu dopiero drugi cykl. W poprzednim @ przyszła 14dpo.

Załączniki

• Screenshot_20210105_112449_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_20210105_112449_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    127,1 KB · Wyświetleń: 71
  • Screenshot_20210105_112455_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_20210105_112455_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    135,7 KB · Wyświetleń: 76
A jak określiłaś sobie owu? Po ilu godzinach od pozytywu?
Hmm... Peak wyszedł mi 19dc. Więc przyjęłam owu na 20dc, i wtedy też miałam naprawdę mocny ból brzucha i jajników wieczorem. Dziewczyny ja dopiero początkująca jestem z tymi testami i wyznaczaniem owu. 🤦‍♀️

Cześć dziewczyny :)
Zaczęłam właśnie 5 cykl starań. W tym cyklu odpuszczam jednak testy owulacyjne i podchodzę juz na luzie . Wiem, że na pewno nam się kiedyś uda . 20 stycznia kończę 31 lat , mam nadzieję, że ten rok bedzie szczęśliwy:) testować planuje dopiero 30.01 -planowany okres 28.01.
Trzymam kciuki za II kreski u Was wszystkich:)

Ja mam dziś 18 dc, 5 dni po owu, mocno czuję już cycki, takze chyba ten cykl będzie stracony [emoji17] jeszcze tą pogoda nie nastraja i w ogóle wszystko [emoji25]

Hmm... Peak wyszedł mi 19dc. Więc przyjęłam owu na 20dc, i wtedy też miałam naprawdę mocny ból brzucha i jajników wieczorem. Dziewczyny ja dopiero początkująca jestem z tymi testami i wyznaczaniem owu. [emoji2356]
No to licz sobie to 16 dpo jako 2 dni opóźnienia skoro twoja faza lutealna trwa 14 dni. Jutro rano zatestuj [emoji6]

reklama
Powiedzcie proszę ile przed wykonaniem testu nie korzystacie z toalety? wiem, że 2 h wcześniej należy wstrzymać się z piciem i tak robię ale ja mam stosunkowo mały pęcherz i 2 h bez toalety to dla mnie spore wyzwanie.
Gdzieś wyczytałam że przez 4h nie powinno się oddawać moczu....wtedy musiałabym chyba cały dzień nic nie pić.....

Do góry