reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

Idziemy podobnie. 😉 Też miałam owulację 26.12 planuje testować w sobotę 9.01 Dziś 28dc 😊

U mnie wszystkie dziwne objawy chyba przekształcają się w jakieś osłabienie organizmu.. mogłabym cały czas spać, podwyższona temperatura- 37,5 🤒
Także obstawiam, ze w lutym czekają mnie kolejne starania

reklama
Dziewczyny czy krwawienie/ plamienie 2 dniowe w 33dc uznać za miesiączkę? Bolał krzyż, brzuch a teraz juz nic... Podpaska czysta 🙄

Hej, ja po wizycie. Ogólnie wszystko w porządku, dostałam tabletki ziołowe castagnus. Jedyne co to potwierdził ze owulacja byla bo ciałko żółte jest, ale nie jest w stanie powiedzieć kiedy ona byla. Grubość śluzówki dziś nie była jak na okres. Jeśli w ciągu 14 dni nie dostanę małpy to mam zrobić betę.

Dziękuję [emoji4][emoji254]
QUOTE="Eleonora90, post: 20570220, member: 202684"]
Dziewczyny doradźcie proszę..
Jeśli @ nie przyjdzie do piątku to pójdę na betę. Gdzieś wyczytalam, że dziewczyny razem z betą robią progesteron (?). Nigdy nie robiłam takich badań, możecie coś na ten temat napisać?
Spokojnego popołudnia [emoji6]
Progesteron bada się ok 7-8 dni po owu żeby potwierdzić czy była. Ale razem z beta ma sens bo zobaczysz czy jest na dobrym poziomie w razie ciąży jeśli gin uzna że za niski to da Ci luteine lub duphaston. Trzymam kciuki za pozytywną bete![/QUOTE]

Ja miałam przez 5 dni jasno beżowy śluz na papierze, dosłownie troszeczkę, ale jednak przez 5 dni... Też się zastanawiam co to mogło być.. Hormony czy co.. Brzuch boli, jajniki kłują, piersi większe.. Test negatywny [emoji19] [emoji19]
Dziewczyny czy krwawienie/ plamienie 2 dniowe w 33dc uznać za miesiączkę? Bolał krzyż, brzuch a teraz juz nic... Podpaska czysta [emoji849]

Trzymam kciuki za II kreski [emoji3059]
Hej, ja po wizycie. Ogólnie wszystko w porządku, dostałam tabletki ziołowe castagnus. Jedyne co to potwierdził ze owulacja byla bo ciałko żółte jest, ale nie jest w stanie powiedzieć kiedy ona byla. Grubość śluzówki dziś nie była jak na okres. Jeśli w ciągu 14 dni nie dostanę małpy to mam zrobić betę.

U mnie wszystkie dziwne objawy chyba przekształcają się w jakieś osłabienie organizmu.. mogłabym cały czas spać, podwyższona temperatura- 37,5 🤒
Także obstawiam, ze w lutym czekają mnie kolejne starania
Oby nie ✊ Ja się na razie też nie nastawiam. Za parę dni się okaże 😉
Dziewczyny czy krwawienie/ plamienie 2 dniowe w 33dc uznać za miesiączkę? Bolał krzyż, brzuch a teraz juz nic... Podpaska czysta 🙄
Hmm jeżeli to plamienie i to 2 dniowe to bym tego miesiączką nie nazwała. A test robiłaś ?

Noo i oczywiście przyznaję się bez bicia, że nie wytrzymałam i zrobiłam dziś... Biel razi po oczach :) więc raczej czekam na okres i zaczynam od nowa :D
Ale trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny. Uwielbiam patrzeć na pozytywne testy xD
Dokładnie :D mimo, że sama bym chciała zobaczyć kreski dwie, to jakoś takie fajne emocje są w środku :S

reklama
Oby nie ✊ Ja się na razie też nie nastawiam. Za parę dni się okaże 😉

Hmm jeżeli to plamienie i to 2 dniowe to bym tego miesiączką nie nazwała. A test robiłaś ?
Dziś robiłam niby, ale się mu nawet nie przyjrzałam... Do tego jak zaczyna się okres to temp chyba idzie do dołu, a u mnie w dniu wystąpienia krwawienia poszła na 36,78 z 36,56...

Do góry