reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Według kalendarzyka i obserwacji 13dpo, nie robiłąm testów owulacyjnych. Sama owulacja była, ponieważ w 19 dc byłam u gina i mówił, że jest pęknięty pęcherzyk.

Dziewczyny, a jak jest u Was przy dość nieregularnych cyklach? U mnie średnio wychodzi 33 dni, czasami jednak nawet 36 🙄
Wyznaczylam sobie testowanie na 8.01, jednak teraz widzę, ze aplikacja przepowiada @ na 10.01
Ostatnia miesiączka 6.12 owulacja 26.12 🤷🏽‍♀️

QUOTE="Eleonora90, post: 20570220, member: 202684"]
Dziewczyny doradźcie proszę..
Jeśli @ nie przyjdzie do piątku to pójdę na betę. Gdzieś wyczytalam, że dziewczyny razem z betą robią progesteron (?). Nigdy nie robiłam takich badań, możecie coś na ten temat napisać?
Spokojnego popołudnia [emoji6]
[/QUOTE]
Progesteron bada się ok 7-8 dni po owu żeby potwierdzić czy była. Ale razem z beta ma sens bo zobaczysz czy jest na dobrym poziomie w razie ciąży jeśli gin uzna że za niski to da Ci luteine lub duphaston. Trzymam kciuki za pozytywną bete!

TM mam i kocham całym sercem ❤️ nie mam miksera ani blendera 😎

U mnie cyrki ciąg dalszy. Wczoraj jakiś okres jakby chciał być a dziś brązowe plamienie... Możliwe, że po odstawieniu tablet endometrium jeszcze nie urosło za dużo i tylko tyci się miało zluszczyc? Wczoraj i dziś rano ból w podbrzuszu, ale to krwawienie to w sumie żadne ...

Moi rodzice mają Thermomix ale ten jeden z pierwszych już prawie 25 lat i nadal działa! Nie do zdarcia, są zadowoleni :-) Ja wolę tradycyjne metody gotowania i szybkowar.

reklama
Dziewczyny, a jak jest u Was przy dość nieregularnych cyklach? U mnie średnio wychodzi 33 dni, czasami jednak nawet 36 🙄
Wyznaczylam sobie testowanie na 8.01, jednak teraz widzę, ze aplikacja przepowiada @ na 10.01
Ostatnia miesiączka 6.12 owulacja 26.12 🤷🏽‍♀️
Idziemy podobnie. 😉 Też miałam owulację 26.12 planuje testować w sobotę 9.01 Dziś 28dc 😊

Do góry