reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

Obrażasz się już nie pierwszy raz i zupełnie nie rozumiem powodu. Nikt Cię tu nie obraził, wręcz wszystkie mimo, że niektóre z nas mają zupełnie inne zdanie na temat takiej decyzji, powiedziałyśmy ze będziemy wspierać i kibicować bo to Twoje życie i Twoje decyzje. Jeśli fakt, że jakaś obca osoba z internetu ma inne zdanie niż Ty sprawia, że się tak dołujesz i załamujesz to nawet jeśli bardzo pragniesz kolejnej ciąży, a lekarz da zielone światło to skup się najpierw na tym żeby zdobyć siłę psychiczną
Chce się tylko z Wami pożegnać.
Już wiem że jeśli pochwalę się dwiema kreskami to spotkam się z kręceniem głową. W każdym bądź razie teraz już totalnie złapałam doła że mam ochotę nakryć się kołdrą po samą głowę i udawać że mnie nie ma i że świat nie istnieje. Całe życie spotykam ludzi którzy wciąż podcinają mi skrzydła. Nie chcę dalej drążyć tego tematu więc proszę nie cytujcie mnie bo nie odczytam tego i tak. Gdyby była opcja usunięcia konta to bym usunęła ale szukałam i nie widzę takiej.
W każdym bądź razie życzę Wam waszych upragnionych dwóch kresek.
Pozdrawiam

reklama
A ja ją rozumiem...po tym wszystkim co przeszła uważam ją za prawdziwą twardzielkę. Nie wiem jak ja bym postąpiła na jej miejscu, nie wiem czy bym się zdecydowała czy nie dlatego nie mnie oceniać jej sytuację. Szczerze trzymam kciuki za nią, jej zdrowie i upragnione maleństwo.

Hej.
Ja zaczęłam testować pierwszy cykl i już mam dość.. 😯 testy nie pokrywają się ze śluzem ani ze znanymi wszystkim kalendarzami owulacyjnymi. Czy to możliwe, żebym miała owulacje po 3 dniach śluzu przezroczystego, nieciagnącego + 3 dniach śluzu tzw. jaja kurzego? Nie mam innych objawów, temp. nie mierze. A testy dopiero dzisiaj pokazują słabą kreskę.. cykle zwykle 26-28dniowe.. dzisiaj już 15dc. A śluz przezroczysty już zanika..
Ja tak miałam - test LH pokazał mi mocniejsza kreskę, kolejnego dnia poszłam na monitoring - przekonana ze już jest owu a on mówi ze za jakieś 2/3 dni. I po 2 dniach miałam bardzo dobry śluz- teraz czekam na okres- do 13 stycznia muszę czekać ...

@igax92 gratulacje ! :)
Ja dzis zero motywacji do pracy, jakos dziwnie się dzis czuję, trochę mi niedobrze od rana jakoś, ale nie wiąże tego z niczym 😅
Co chwile tez cos czuje w podbrzuszu, ale to zawsze tam sie cos dzieje przy moich PCOS, ale czuje, jakby @ miala sie zbliżać 🙈
Przez wasze testy, az sama spróbuję jutro rano, choc nie wiem czy nie za wcześnie 😅
W cyckach nic czuje, czasem klucie, ale ja jestem weteranem jesli chodzi o gruczołowłóniaki w piersi (dwie operacje i chyba z 7 biopsji mammotonicznych) i uczucie klucia, pieczenia i rozpierania "puntkowego" to u mnie znaki, ze cos moze znow sie pojawić 🤷🏼‍♀️
Także badać cycki kobitki reguralnie! :) usg raz na rok dla mlodszych a później mammografia :)

Nie ma czego gratulować, test negatywny 😔

Dobra laski luzik już. Są osoby mniej i bardziej wrażliwe, nie zmienimy tego. Trzeba starać się każdą zrozumieć[emoji6]
Pisać mi tu, która ma thermomixa w domu?[emoji2955] szczerych opinii potrzebuję [emoji6]

Nie mam, ale wciąż chłopu powtarzam, że na wszelkie prezenty przyjmuje tylko diamenty albo thermomix [emoji7] dalej czekam i na jedno i na drugie, ale TM to moje mokre Marzenie [emoji48]
Dobra laski luzik już. Są osoby mniej i bardziej wrażliwe, nie zmienimy tego. Trzeba starać się każdą zrozumieć[emoji6]
Pisać mi tu, która ma thermomixa w domu?[emoji2955] szczerych opinii potrzebuję [emoji6]

reklama
Nie mam, ale wciąż chłopu powtarzam, że na wszelkie prezenty przyjmuje tylko diamenty albo thermomix [emoji7] dalej czekam i na jedno i na drugie, ale TM to moje mokre Marzenie [emoji48]
Hahaha[emoji28] No właśnie mi ostatnio wpadł w oko i tak się zastanawiam i zastanawiam i zastanowić nie mogę [emoji848][emoji2960]

Do góry