reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

Cześć [emoji846] dziś zaczynam nowy cykl a wraz z nim wprowadzam spore zmiany. Przesiadłam się na Flo. Zaczynam mierzyć temperaturę. Pewnie od wtorku kiedy dotrze kurier mąż zacznie brać Profertil a ja olej z wiesiołka oraz Inofem. Dodatkowo oboje wit D 2000 i kwas foliowy.
Planuje robić testy owu przez cały cykl od 8 dnia.
I co najważniejsze zająć czyms głowę, więc zaczynam regularnie ćwiczyc [emoji123] [emoji16]
To widzę, że Ty zaopatrzona w pełen arsenał a ja zamierzam się ze wszystkimi obserwacjami wyciszyć. Jeśli ten cykl będzie nieudany to w kolejnym robię przerwę od mierzenia temp i testów owu. Będę tylko brać witaminy, mąż tak samo. Musze zrobić reset[emoji6]

reklama
To widzę, że Ty zaopatrzona w pełen arsenał a ja zamierzam się ze wszystkimi obserwacjami wyciszyć. Jeśli ten cykl będzie nieudany to w kolejnym robię przerwę od mierzenia temp i testów owu. Będę tylko brać witaminy, mąż tak samo. Musze zrobić reset[emoji
Ja chyba podobnie... Trzymam kciuki 🤞🤞🤞

Słuchajcie trzeci dzień z rzędu pozytywny test owulacyjny. Testy robię dwa dziennie w odstępach ok 12h. Spokojnie mogę powiedzieć, że na każdy kreska testów równa kresce kontrolnej 🤔🤔🤔🤔

Słuchajcie trzeci dzień z rzędu pozytywny test owulacyjny. Testy robię dwa dziennie w odstępach ok 12h. Spokojnie mogę powiedzieć, że na każdy kreska testów równa kresce kontrolnej 🤔🤔🤔🤔
Testy owulacyjne robi się do pierwszego pozytywnego :) dalej już nie robisz, bo różnie wychodzą i mieszają w głowie. Z tego co wiem, to może być nawet i tak, ze do końca cykl będą pozytywne :D

Pobierz sobie aplikacje premom, wyznaczy Ci peak i ładnie odczytuje zdjęcia. I tak jak dziewczyny piszą, robi się do pierwszego pozytywnego, ponieważ poziom lh może utrzymywać się w organizmie dłużej 😉

Pobierz sobie aplikacje premom, wyznaczy Ci peak i ładnie odczytuje zdjęcia. I tak jak dziewczyny piszą, robi się do pierwszego pozytywnego, ponieważ poziom lh może utrzymywać się w organizmie dłużej 😉
Testy owulacyjne robi się do pierwszego pozytywnego :) dalej już nie robisz, bo różnie wychodzą i mieszają w głowie. Z tego co wiem, to może być nawet i tak, ze do końca cykl będą pozytywne :D
Dzięki dziewczyny. To chyba mogę spisać ten cykl na straty 😟

reklama
Do góry