Lily2389
Fanka BB :)
Daj znać wynikJutro o 9:30 jadę na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać wynikJutro o 9:30 jadę na betę
Napewno dam teraz aż mi ciężko w pracy utrzymać język za zębami !Daj znać wynik
wcale się nie dziwięNapewno dam teraz aż mi ciężko w pracy utrzymać język za zębami !
Na zdjęciu kiepsko ja widać ale w rzeczywistości jest widoczna gołym okiemKurcze, zobaczyłam ją od razu tzn ta druga kreseczka ale fajnie
Póki nie ma okresu jest nadziejaCześć. U mnie dzisiaj znowu biało . Dziś 26dc, jutro pewnie @. Chyba widzimy się w lutym.
No poki @ brak to piłka w grze nie mam żadnych objawów ani na @ ani na 2 kreski. Zobaczymy co czas pokaże. Nie lubię takiego czekania. Przed zabiegiem miałam cykle co 24odni więc coś się poprzesowalo znowu .Póki nie ma okresu jest nadzieja
A jeśli przyjdzie - nowy cykl, nowe możliwości! Trzeba być dobrej myśli. Zapraszamy do lutowego wątku