reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

U mnie było podobnie, cały czas była albo bardzo jasna kreska albo wcale ale w dzień przed owulacja nagle się pojawiła mocna kreska:) także nie bylo tego stopniowania
Dzieki troche mnie pocieszylas :) juz zaczelam sie zastanawiac czy to xzasem nie jest jakas ferelna paczka z allegro, bo w tym msc mam nowe testy 🤔

reklama
Witam się z Wami w 1 dc. Styczeń nie okazał się dla mnie łaskawy, wręcz przeciwnie tsh mi wzrosło także wróciłam do punktu wyjścia. Gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za resztę!

Hej. Ja tak samo witam się w 1dc😭😭. A już tak się nie mogłam doczekać tego dnia, żeby w końcu zatestowac.. a tu rano patrzę i 🐵. I znów smutek i załamanie ...

Dziewczyny w poprzednim cyklu robilam testy owu i wychodzily mi kreski moze nie takie tluste piekne ale cos bylo, w tym msc dzis mam 15 dc i nadal nie wychodzi nic a wg moich aplikacji za 3-4 owu. Negatywne testy oznaczaja ze w tym msc moze owu nie byc w ogole ? Tzn tak wiem, testy pokazuja czy w organizmie jest ten hormon ktory doprowadza do pekniecia jajeczka :p chyba bedziemy dzialac w tym tyg co drugi dzien i zobaczymy ale jestem w szoku bo zawsze deliktnie ale jakas druga kreska wychodzila a teraz biel jak na testach ciazowych : o
Ja mam pozytywny dopiero 24h przed owu, wcześniej są bladziochy same

Ja dzisiaj 22dc, 8dpo test ciazowy bialutki. Ostatnio mi wyszedł cień cienia w 23dc. Okres powinien być między czwartkiem a niedziela ale po tym lyzeczkowaniu to ciężko cokolwiek przewidzieć :/

Witam w 43 dc, zapalenie przydatkow sie leczy. Dzisiaj byłam na badaniach z krwi i wyniki na wieczór albo jutro rano. Mam strasznie obrzmiale piersi, są takie pełne jak nigdy i czuje takie mrowienie w sutkach😁

Dziewczyny w poprzednim cyklu robilam testy owu i wychodzily mi kreski moze nie takie tluste piekne ale cos bylo, w tym msc dzis mam 15 dc i nadal nie wychodzi nic a wg moich aplikacji za 3-4 owu. Negatywne testy oznaczaja ze w tym msc moze owu nie byc w ogole ? Tzn tak wiem, testy pokazuja czy w organizmie jest ten hormon ktory doprowadza do pekniecia jajeczka :p chyba bedziemy dzialac w tym tyg co drugi dzien i zobaczymy ale jestem w szoku bo zawsze deliktnie ale jakas druga kreska wychodzila a teraz biel jak na testach ciazowych : o
U mnie w tym cyklu owu przesunela się na 19dc,też myślałam, że mam wadliwe testy. Pozostaje cierpliwie czekać, u mnie to było aż 3 dni spóźnienia 😉

reklama
Hej, u mnie bez niespodzianek czyli @ jedyną niespodzianką jest jedynie to, że tak wcześnie... Po 30 dniowym grudniowym cyklu ten miał zaledwie 23... Cykle mam raczej regularne między 26-28 dni, ale w grudniu miałam bardzo dużo stresów i teraz to wszytsko wyszło.
Szyjkę sprawdzałam wczoraj i przedwczoraj była nisko a dziś temperatura spadła.

Do góry