sunflower21
Fanka BB :)
@Rogata1298 widać, widać! cichutko gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać widać :-) To z porannego moczu? Który dc? :-)Zobacz załącznik 1229514
Coś tam widać chyba nie?
Właśnie z porannego nie,zrobiłam o 14 dzisiaj. Dziś 35 dc a cykle 33 dniowe mam. Test dwa dni temu wyszedł negatywnyWidać widać :-) To z porannego moczu? Który dc? :-)
Tak w sobotę będę robić właśnie razem z progresteronem żeby włączyć luteinę@Rogata1298 super! będziesz sprawdzać przyrost?
W poniedziałek wybiorę się na progesteron bo to będzie 8 dni po owu (jeżeli była na pewno), jaki wynik można uznać za potwierdzający? To będzie mój pierwszy raz
Z tego, co czytałam to różnie mówią na ten temat ale większość jednak, że jak jest powyżej 10 to znaczy, że owulacja była@Rogata1298 super! będziesz sprawdzać przyrost?
W poniedziałek wybiorę się na progesteron bo to będzie 8 dni po owu (jeżeli była na pewno), jaki wynik można uznać za potwierdzający? To będzie mój pierwszy raz
Ja te bede testować 28.01 !!!Siedzę jak na szpilkach, bo jestem 8dpo. Testuje 28.01 jeśli @ nie przyjdzie także.. muszę wytrzymać, nie bede robić testow za wcześnie przynajmniej tego się trzymam jak narazie