reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

Dziewczyny robiące testy owu pomocy 🙈 czy zdarzyła wam się taka sytuacja? Testuje od początku cyklu, głównie lh rosło jak widać na zdjęciu, cykle mam długie około 30-34 dni, owulacja według różnych apek powinna być między 15 a 21 dniem, jednak w pewnym momencie poziom zaczął spadać. Czy którejś się tak zdarzyło, czy to normalne? Zamierzam nadal testować ale może mam cykl bezowulacyjny? (chociaż trochę czuję jajniki od kilku dni)
Po peaku zawsze spada. Ja miałam wczoraj o 11, a potem o 20tej już było 50% tylko. Mogłaś przegapić. Ja polecam robić 2x dziennie koło 11:00 i potem ja robię 20-22:00 zależy jak dziecko pójdzie spać.

reklama
Dziewczyny robiące testy owu pomocy 🙈 czy zdarzyła wam się taka sytuacja? Testuje od początku cyklu, głównie lh rosło jak widać na zdjęciu, cykle mam długie około 30-34 dni, owulacja według różnych apek powinna być między 15 a 21 dniem, jednak w pewnym momencie poziom zaczął spadać. Czy którejś się tak zdarzyło, czy to normalne? Zamierzam nadal testować ale może mam cykl bezowulacyjny? (chociaż trochę czuję jajniki od kilku dni)
Zerknij na moje testy. Sikaj dwa razy dziennie :) Pik może być jeszcze przed Tobą.
043EA263-8799-4575-931C-1DCF6DA0CA06.jpeg

A Ty sama oznaczasz sobie peak i high czy apka robi to za Ciebie na podstawie poprzednich cyklów? Pytam bo tez z niej korzystam ale dopiero o tego cyklu i sama musiałam to zrobić, co zauważyłam dopiero wczoraj 😄
Jak robi się dobrze zdjęcia (w dobrym świetle) to apka sama wyłapuje wartości i pik.

Jak robi się dobrze zdjęcia (w dobrym świetle) to apka sama wyłapuje wartości i pik.
No właśnie bardzo zwracam na to uwagę, zawsze to samo miejsce, światło i robię kilka zdjęć do porównania. Może od następnego sama będzie już oznaczać bo będzie miała się do czego odnieść 🙂

Mnie też proszę przepisać z testowaniem na 21.01 bo dziś dopiero 10dpo bo się przesunęła owulacja , ale test zrobilam a co! I biel bieli aż razi w oczy 🤣

reklama
Hmmm a nie robisz zle zdjęć? Masz widoczny cały pasek testowy, a powinien być przybliżony, żeby w tym małym zielonym okienku zmieściły się kreski.
Kurcze mam nadzieję że nie 😏 Zawsze robię tak, że paski są w tym okienku. Jak dziewczyny wrzucały zdjęcia to wydawało mi się że wygląda to tak samo

Do góry