reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Nie znam tego [emoji2]
Nie masz tak? Jak się nie złapie całego paska odpowiednio to sam przerzuca na ręczne robienie zdjęcia. Jak robię z manuala to mi często nie chce wyliczyć, a przy auto w 90% przypadków bez problemu
20210117_234651.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20210117-234437_Premom.jpeg
    Screenshot_20210117-234437_Premom.jpeg
    23,8 KB · Wyświetleń: 60
Cześć dziewczyny 😊 witam w 36 dc robiłam test co prawda z drugiego moczu ale trzymałam go od 4 nad ranem i negatywny 😔 to ja już nie wiem 🤷‍♀️ @ dalej nie ma, może rzeczywiście owulacja się przesunęła i jest dopiero teraz 🤷‍♀️ chyba się wybiorę na usg dzisiaj

Witajcie :)

Jak myślicie czy jest tu pozytywny test owulacyjny, bo już sama nie wiem? :) W 11 d.c byłam u ginekologa, był ładny pęcherzyk i powiedział, że owulacja powinna być za 2-3 dni.

Załączniki

• 24104C0F-31AA-4C17-B9E3-361CE0911626_1_105_c.jpeg
    24104C0F-31AA-4C17-B9E3-361CE0911626_1_105_c.jpeg
    182,5 KB · Wyświetleń: 80
Witajcie :)

Jak myślicie czy jest tu pozytywny test owulacyjny, bo już sama nie wiem? :) W 11 d.c byłam u ginekologa, był ładny pęcherzyk i powiedział, że owulacja powinna być za 2-3 dni.
Wydaje mi się że najbliższy owu to ten ostatni, a później już nie testowałaś? Bo rozumiem że ten ostatni to 11.01?😊

reklama
Wydaje mi się że najbliższy owu to ten ostatni, a później już nie testowałaś? Bo rozumiem że ten ostatni to 11.01?😊
Nie testowałam właśnie, zaczęłam się stresować, a chyba nie o to w tym chodzi.. pierwszy mój cykl z testami, staramy się już ponad rok. Jak się nie uda, to w kolejnym cyklu postaram się więcej testów zrobić :)

Do góry