reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

No jak 22.11 to wychodzi koniec 8 tygodnia i wtedy rzeczywiscie beta jest za niska, a na usg już powinno być widać serduszko [emoji22]
Chyba że owulacja była późno, ale nie wiem czy aż takie przesunięcie jest możliwe.
Tak czy tak przy becie 1600 na bank powinien być widoczny pęcherzyk i nie zwlekałabym ani chwili bo nie daj borze szumiący to jest ciąża pozamaciczna i trzeba szybko reagować
A może chodziło o 22.11? Bo 21 to może być i 11 i 12 [emoji854]

A u mnie wszystko wskazuje na to, że owu przyjdzie wcześniej i załapię się na styczniowe testowanie [emoji16]
@Karola94 proszę dopisz mnie na 30.01 [emoji56]

reklama
Będzie owu :D za 13dni będę testować więc wypada na 28.01 :D ale jestem happy.

Załączniki

• Screenshot_20210116-112257_Femometer.jpg
    Screenshot_20210116-112257_Femometer.jpg
    134,9 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Co to za apka? Sama określa Ci peak czy zaznaczasz manualnie?
Sama przelicza procenty - ze zdjęcia. Femometer. Pierwszy cykl w użyciu. Do dziewczyn z większym doświadczeniem - kiedy teraz najlepiej się starać? Teraz? Wieczorem? Jutro rano? :D ostatni sex był w czwartek koło północy więc tak liczę że chyba najlepiej dziś wieczorkiem znowu co?

Do góry