reklama
McPearl
Fanka BB :)
Megami, on ma milion pomysłów na minutę...Kraków, Poznań, Wałcz, Krosno...porzucenie wojska i praca informatyka...nie nadążysz
alecta, przerąbane...
alecta, przerąbane...
bada m.
Duuużoo radości dla Wszystkich dzieciaczków z okazji ich dnia
McPearl
I wzajemnie
bada m.
Gniewo dziś skończył 17 miesięcy i byliśmy na szczepieniu ,mierzy całe 87 cm i waży 12 kg mój słodki maluch zmienił się w chłopca
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Bada, no to mamy podobnych "mężczyzn", tylko że Igi ma 86cm i 11,5kg
McPearl
Widzę, że temat sam się zamknął ;( szkoda
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej, zawsze sobie o forum przypomnę jak wchodzę po przepis na pancakes
Duuuze wasze chłopaki Moja ma 78cm i 9kg
Co tam jak tam?
U nas panuje ospa najpierw Alicja miała i przeszła bardzo łagodnie a teraz po 2 tygodniach Nina ma i jest cała wysypana, nie pójdzie na zakończenie roku szkolnego... Ja tylko się modlę żebym ja nie miała bo nikt nie pamięta czy miałam w dzieciństwie
Duuuze wasze chłopaki Moja ma 78cm i 9kg
Co tam jak tam?
U nas panuje ospa najpierw Alicja miała i przeszła bardzo łagodnie a teraz po 2 tygodniach Nina ma i jest cała wysypana, nie pójdzie na zakończenie roku szkolnego... Ja tylko się modlę żebym ja nie miała bo nikt nie pamięta czy miałam w dzieciństwie
reklama
bada m.
To zdrówka Femme dla Was wszystkich, u nas wszyscy prócz G ospę przeszli i zawsze tak jest,że choruje się zbiorczo
A wiadomo,że większość dziewczynek drobnych Alicja od szwagra też waży coś ok.9 kg i jest niższa od Gniewka, za to Filip od brata jest niższy ale waży więcej niż G,każdy inny
Koniec roku jutro u Antosia (ma mega świadectwo, najlepsze jak dotąd średnia 5,23) i koniec podstawówki, a Miki też super ale świadectwo jeszcze opisowe,ale od przyszłego roku się zacznie bo 4 klasa
Miłego dnia, pogoda piękna
A wiadomo,że większość dziewczynek drobnych Alicja od szwagra też waży coś ok.9 kg i jest niższa od Gniewka, za to Filip od brata jest niższy ale waży więcej niż G,każdy inny
Koniec roku jutro u Antosia (ma mega świadectwo, najlepsze jak dotąd średnia 5,23) i koniec podstawówki, a Miki też super ale świadectwo jeszcze opisowe,ale od przyszłego roku się zacznie bo 4 klasa
Miłego dnia, pogoda piękna