reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dzisiaj na odwrót,je w miare ale w ogóle nie pije ani mleka ani soku czy wody...masakra boje sie ze sie odwodni.juz ma troche zapadnięte ciemiaczko...jutro znowu lekarz,moze coś zaradzi.

Dziękujemy za życzenia !
My juz po imprezce. Wszystko sie udało.
Za to dziś Majka ma gorączkę :( Ponad 38 st i śpi już drugi raz. Ale w sumie oprócz tej gorączki nic więcej.
Zobaczę jak dalej będzie Najwyżej wieczorem na dyżur podjadę bo nasza pediatra dziś będzie.

Pozdrawiamy
140a.jpg

Załączniki

• 140a.jpg
    140a.jpg
    4,6 KB · Wyświetleń: 249
Najlepsze życzenia dla Ignasia i Majki!!!
Yggam, a u Was co to za gorączki??

Ja wróciłam do pracy i mam Sajgon :p młody u niani, wszystko pięknie ładnie, jest pgoodny, ładnie się bawi, duuuużo je tylko spać nie chce! Spał u niani na rękach 20 minut d południa jakoś, potem jak go odebrałam to zasnął przy cycu o 16 i teraz z nim siedzę hmm...Teraz będzie długo spał to znowu późno zaśnie na noc, a pobudka o 7, trzeba go wybudzać, śpioch jeden :)

Niania nie może się go nachwalić, że tak ładnie wszystko zjada i że pieszczoch z niego, lubi się przytulać :) Kochany mój <3

Emilchen super ze u niani wszystko dobrze, ze spaniem też będzie coraz lepiej ;)

Yggam zdrówka dla Mai może to tylko zęby

Ja leżę w wannie i próbuje się zrelaksować... Szkoda tylko że Alicja pod drzwiami wyje :/ eh przylepa ostatnio taka się zrobiła ze żyć nie daje

Ale w końcu wyszły dwa zęby wiec chociaż coś :)... ale idą kolejne dwa -_- :p

reklama
Do góry