reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dzisiaj na odwrót,je w miare ale w ogóle nie pije ani mleka ani soku czy wody...masakra boje sie ze sie odwodni.juz ma troche zapadnięte ciemiaczko...jutro znowu lekarz,moze coś zaradzi.

Dziękujemy za życzenia !
My juz po imprezce. Wszystko sie udało.
Za to dziś Majka ma gorączkę :( Ponad 38 st i śpi już drugi raz. Ale w sumie oprócz tej gorączki nic więcej.
Zobaczę jak dalej będzie Najwyżej wieczorem na dyżur podjadę bo nasza pediatra dziś będzie.

Pozdrawiamy
140a.jpg

Załączniki

• 140a.jpg
    140a.jpg
    4,6 KB · Wyświetleń: 250
Najlepsze życzenia dla Ignasia i Majki!!!
Yggam, a u Was co to za gorączki??

Ja wróciłam do pracy i mam Sajgon :p młody u niani, wszystko pięknie ładnie, jest pgoodny, ładnie się bawi, duuuużo je tylko spać nie chce! Spał u niani na rękach 20 minut d południa jakoś, potem jak go odebrałam to zasnął przy cycu o 16 i teraz z nim siedzę hmm...Teraz będzie długo spał to znowu późno zaśnie na noc, a pobudka o 7, trzeba go wybudzać, śpioch jeden :)

Niania nie może się go nachwalić, że tak ładnie wszystko zjada i że pieszczoch z niego, lubi się przytulać :) Kochany mój <3

Emilchen super ze u niani wszystko dobrze, ze spaniem też będzie coraz lepiej ;)

Yggam zdrówka dla Mai może to tylko zęby

Ja leżę w wannie i próbuje się zrelaksować... Szkoda tylko że Alicja pod drzwiami wyje :/ eh przylepa ostatnio taka się zrobiła ze żyć nie daje

Ale w końcu wyszły dwa zęby wiec chociaż coś :)... ale idą kolejne dwa -_- :p

reklama
Do góry