reklama
bada m.
Fanka BB :)
To gratki nowego nabytku a zimno to jest chyba wszędzie :-(
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jeżyk, gaz to nie "jakaś" oszczędność, tylko OGROMNA! Wiem co mówię, bo mamy gaz i jest błogo na stacji benzynowej
Igur nauczył się wchodzić po schodach i na łóżko...
Igur nauczył się wchodzić po schodach i na łóżko...
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej hej
U nas śnieg był przez jakiś 5h i się zmyl
Alicji idzie ząb i męczył ją katar trochę to teraz przechodzi i mi zatoki przytkalo tak ze myślałam że się w nocy udusze :/ stąd godzina 5 a ja nie śpię
Oj tak, gaz fajna sprawa potwierdzam
Zaraz święta prezenty już kupione?
U nas śnieg był przez jakiś 5h i się zmyl
Alicji idzie ząb i męczył ją katar trochę to teraz przechodzi i mi zatoki przytkalo tak ze myślałam że się w nocy udusze :/ stąd godzina 5 a ja nie śpię
Oj tak, gaz fajna sprawa potwierdzam
Zaraz święta prezenty już kupione?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja kupiłam wczoraj prezenty dla Taty i dla Mamy (mamie jeszcze coś muszę dokupić ;-)).
Dla Tosi wiem co, więc mi się nie pali, najgorzej mam z Dziadziusiem - no zero pomysłu :-(
Dla Tosi wiem co, więc mi się nie pali, najgorzej mam z Dziadziusiem - no zero pomysłu :-(
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja póki co nam dla rodzinki Kuby wszystko bo to drobiazgi i dla teściowej bo wspominała ze chce ebooka wiec nie miałam problemu co... Gorzej będzie z moją rodziną -_- Nina też napisała co chce wiec luz a Alicji chyba stolik edukacyjny jakiś albo krzesełko uczydelko Kuba rozwalił auto wiec w ramach prezentu sobie je naprawi
bada m.
Miłego nareszcie coś się piszę
My prezenty prawie mamy ,głównie dla dzieci tylko Mikołaj mi pozostał on jeszcze dziecinny a już nie mały.
Braciom i bratowym nie kupujemy (tylko jakaś słodycz typu ptasie mleczko)a rodzicom dajemy albo kasę (mamy się cieszą bo to one głównie robią święta)albo jeden prezent wspólny typu blender,aparat fot.
Chłopcy dziś mają szkolne andrzejki a my jak zwykle jedziemy na andrzejkowe urodziny mojego chrześniaka.
Gratki dla Ignasia ale współczucia dla mamy bo teraz trzeba pilnować non stop
Femme zdrówka
My prezenty prawie mamy ,głównie dla dzieci tylko Mikołaj mi pozostał on jeszcze dziecinny a już nie mały.
Braciom i bratowym nie kupujemy (tylko jakaś słodycz typu ptasie mleczko)a rodzicom dajemy albo kasę (mamy się cieszą bo to one głównie robią święta)albo jeden prezent wspólny typu blender,aparat fot.
Chłopcy dziś mają szkolne andrzejki a my jak zwykle jedziemy na andrzejkowe urodziny mojego chrześniaka.
Gratki dla Ignasia ale współczucia dla mamy bo teraz trzeba pilnować non stop
Femme zdrówka
reklama
bada m.
Witam w grudniu
Co za cisza nastała wieje u nas,że wyjść się nie da z domu
Gniewkowi przebił się kolejne trzonowce -łączna liczba zębów u mojego gagatka to 14 nadal śpi okropnie,ciągle popłakuje a ja o 22 już wykąpana ,nie to co Aza która dopiero o tej porze się rozkręca widocznie jej Bartek ładnie śpi ,tak myślę ,a u Was już noce lepsze czy bez zmian ?
Impreza na roczek już w trakcie przygotowań (robimy w knajpce takiej rodzinnej,niewielkiej)
Napiszcie co u Was fejsbookowe dziewczyny :-)
Co za cisza nastała wieje u nas,że wyjść się nie da z domu
Gniewkowi przebił się kolejne trzonowce -łączna liczba zębów u mojego gagatka to 14 nadal śpi okropnie,ciągle popłakuje a ja o 22 już wykąpana ,nie to co Aza która dopiero o tej porze się rozkręca widocznie jej Bartek ładnie śpi ,tak myślę ,a u Was już noce lepsze czy bez zmian ?
Impreza na roczek już w trakcie przygotowań (robimy w knajpce takiej rodzinnej,niewielkiej)
Napiszcie co u Was fejsbookowe dziewczyny :-)