reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Zdrówka dla chorych!

M też ma mokry kaszel, ale nic poza tym. Inhalujemy sie. Ja nie panikuje. Ale jak bedzie sie pogarszać to odwiedzimy dr. Od kilku dni chodzi :-). Choc jeszcze tak niestabilnie.

Super, że możecie wyjsc :-) udanych randek.

reklama
Paskudna jesień :angry: Wszystkiemu winna
Zdrówka dla dzidziusiów :-)
Udanych randek :-)
Boże nie pamiętam kiedy ja z M. gdzieś byłam i właśnie do mnie dotarało, że chyba pora gdzieś wyjść razem :-D

Zdrówka dla przeziębionych :happy:

Gratki dla Marka pierwszych kroków :-)

My już po randce :-D i po kąpieli i mały śpi a ja idę oglądać vojsa

Udanych randek również dla Was

Super, że randki się udały :-D
Nulini coś poważnego? Może pisałaś w poprzednich postach, ale ostatnio nie byłam w temacie... Mam nadzieję, że już dzisiaj Ignaś ma się lepiej???

Ignaś jest diagnozowany pod kątem padaczki, wstępne rozpoznanie mamy "Padaczka niemowlęca z napadami częściowymi migrującymi, typ Vigevano"... I wszystko zaczęło się po szczepieniu :-(

Nulini nie wiedziałam :-( mam nadzieję, że po diagnozie będzie leczenie i ataki miną

Miłego dnia :happy: Pogoda paskudna :-p wczoraj lało i wiało ,dziś tylko pada :sorry:
Za nami paskudna noc,bo dałam G wczoraj na obiad zapiekanki z ryżu z fasolką i mięskiem i brzuchol go całą noc bolał

reklama
Nulini przykro mi bardzo :-( Mam nadzieję, że szybko zdiagnozują Ignasia i będzie ok.
Dużo różnych rzeczy słychać co dzieje się dzieciaczkom po szczepieniach niestety...
Dużo zdrówka dla Ignasia i wytrwałości dla Ciebie :-)

Bada tak czytam i dochodzę do wniosku, że ja strasznie się szczypię z żywieniem młodego... Co prawda alergolog kazała mi dawać już normalne jedzenie, bo jadłospis ma ograniczony , bo ma alergię na: ryby, jajka, mleko, królika, cielęcinę, koperek, marchewkę, ale co z tego jak młody pluje jak tylko poczuje większy kawałek , którego nie jest w stanie rozgnieść dziąsłami , ogranicza nas brak zębów, bo póki co mamy tylko 4 jedynki i 1 dwójkę. To samo jest jak poczuje coś solonego :-D

Do góry