reklama
bada m.
Fanka BB :)
To i ja się dołączam i życzę zdrówka i dzieciaczkom i mamom
To mnie właśnie coś dopada,gardło odmawia posłuszeństwa,dobrze że juz piątek.dziewczyny dostaną dzisiaj prezenty od Mikołaja z firmy męża.,w przedszkolu tez dzisia,w ż£obku w poniedziałek.prócz zabawek kupiłam im jeszcze ubrania od mojego ojca.no i dlaNiny mamy atrakcje na weekend-jutro warsztaty edukacyjne a w niedziele przedstawienie w Capitolu.intensywny weekend bedzie...
bada m.
Suseł intensywne życie prowadzicie:-) My raczej leniuszki atrakcja to jedna na miesiąc
My Mikołaja nie obchodzimy , robimy porządne prezenty pod choinkę bo z kąt kasy nabrać oczywiście chłopcy mają w szkle paczki na które mama dała po 20 zł,wystarczy
My Mikołaja nie obchodzimy , robimy porządne prezenty pod choinkę bo z kąt kasy nabrać oczywiście chłopcy mają w szkle paczki na które mama dała po 20 zł,wystarczy
bada m.
Udanego tygodnia u nas ciepło i świeci piękne słońce :-)
Gniewko wczoraj płakał jak przyszedł szwagier w przebraniu mikołaja
Poza tym nadal rozrabia, a ja się zastanawiam z kąt się biorą takie łobuzy? ;-)
Gniewko wczoraj płakał jak przyszedł szwagier w przebraniu mikołaja
Poza tym nadal rozrabia, a ja się zastanawiam z kąt się biorą takie łobuzy? ;-)
bada m.
To Jaga odważniejsza może przez żłobek,a może taka będzie
Gniewko nadal mało mówi najczęściej mówi bam, daj,za to śpiewa (nuci) i sam wyrzuca brudne pieluszki do kosza ,co prawda czasami chce wyciągać z powrotem, ale i tak się cieszymy
Zdrówka dla chorujących
Gniewko nadal mało mówi najczęściej mówi bam, daj,za to śpiewa (nuci) i sam wyrzuca brudne pieluszki do kosza ,co prawda czasami chce wyciągać z powrotem, ale i tak się cieszymy
Zdrówka dla chorujących
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Hahah M to głównie wyjmuje :-) i chodzi z nimi po domu jak z jakimś trofeum wojennym Gada nie wiele, chyba że się wkurzy. Ja jestem wykończona chorubskami. Antybole się kończą a cała trójka mi kaszle i katarzy w zamian...
bada m.
Pogoda typowo chorobowa Zdrówka
reklama
bada m.
Dziś mamy pierwszy roczek :-) Najlepsze życzenia urodzinowe dla naszej Emilki i gratki dla mamusi
Miłego dnia i tygodnia dla Wszystkich
Miłego dnia i tygodnia dla Wszystkich