reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Zuza wiadomo, że jak tylu produktów nie może to mały wybór pozostaje :tak:
zresztą ja niby daje wszystko ale nie wszystko smakuje (jakbyś widziała jak się otrzepuje po słodkich biszkoptach-kocich języczkach)i po wielu posiłkach jeszcze go boli brzuszek i do tego w od kilku dni zaczął łobuz wypluwać jedzenie:sorry: i sam robi sobie nu-nu-nu:-D

reklama
Tulę wszystkich chorych i cierpiących :-(

Zuzanna my tych produktów nie jemy i bez alergii, tak jakoś hehe :-p Nooo poza mlekiem (ja) i jajami, ale tą jajecznicę to młody raz na kilka dni je.
Pięknie wszystko przeżuwa, mięsko - głównie wieprzowina, kurczak, czasem wołowe, indyk, warzywa, owoce, jaglanka, racuszki, makaron. Tylko tych twardych surowych jeszcze nie umie, ale to ciężko rozmiękczyć i zjeść bez trzonowców. Ogórek np. possie, wyciągnie co się da i pluje.

Bada to delikatny brzusio Gniewko ma ;-)

Właśnie mi M śpi na plecach, maruda :-D Ostatnio taka z niego przylepa... Ale mama nadal nie mówi, chyba, że się wku*wi :-D

Ha ha ha Megami to zupełnie jak u nas :-) pierwsze słowo jakie powiedział to było mama, mówił przez chwilę i dłuuugo nie chciał mówić. Ja do niego mama , a on do mnie tata, ja mama , a on "e" :-D ale jak jest głodny albo jak się obudzi i nikogo nie widzi to wie jak zawołać "mama" :-D

NULINI & za was, oby Ignaś miał jak najmniej tych ataków

Moja zjada wszystko :p Nina taka sama była... Do czasu -_-

Ha! Ja ostatnio też marudzilam ze Alicja zapomniała jak się mama mówi i od 2 dni w kółko tylko mama i mama :p

U nas leniwie pogoda do D i nic się nie chce :/ dzisiaj nawet z piżamy nie wyszłam :p

Normalnie stara jestem :szok: mój syn skończy o 23- 12 lat :tak: jak idę tylko z G to jestem młoda a jak z starszymi to już nie tak bardzo
Impre robimy w sobotę,ale świeczki dziś też dmuchał

Kupiłam G buty rozmiar 21 i za małe:-p ale ma wielką stopę
Udanego wieczoru

Bada jaka stara :p
Ja jak idę z całą moją 3 to się czuję jak jakaś gówniara co powpadała z dzieciakami:laugh2:
A przecież ja za rok z kawałkiem 30 kończę :laugh2:

Kurde co za pogoda :/ od 3 dni pada.
No wczoraj nawet znośnie było, bo kropiło tylko co jakiś czas, ale dzisiaj to najchętniej bym sobie światło w pokoju zapaliła taka ciemnica.

Liluchna też czasem powie mama.
Nie wiem czy świadomie czy nie, ale ważne, że jej wychodzi hihi.
Poza tym szkodnik z niej mały, wszędzie włazi, staje przy wszystkim i wszystko chce ściągać.
Chodzi już przy meblach, ale nie puszcza się jeszcze do stania ani do chodzenia bez trzymania.
No i ogólnie przekochana jest, takie słoneczko moje :)

No Franek też w końcu powiedział mama, bo już zaczynalam się bać, że ja jakaś wyrodna :p

Na temat jedzenia się nie wypowiadam, dupa ze mnie i tyle.

Nulini będzie wszystko ok. Zobaczysz :)

Bada- jaka Ty stara, proszę Cię :)

reklama
Co słychać ? Wiem,wiem siedzicie na fb :-p a tu cisza
U nas pierwszy śnieg i byliśmy pierwszy raz na spacerku pieszo w zimowych butach i kombinezonie (jeszcze mu w butach ciężko iść,ale w wózku też nie chce jeździć maruda)

Jeżyk przepraszam :-D

Do góry