Gratki zdolnych dzieci.ja jako dziecko miałam zaesze pasek aż do matury.Nina chyba zdolna po mnie,a Jadźka zobaczymy.Jadżka już wciąga po 150-180ml, dzisia nawet w nocy chciała...dziewczyny co karmią mm-co dajecie dzieciom pić?i kiedy?bo ja Jagodzie nic nie daje a chyba powinnam...co do odgłosów to też piszczy na maksa...
reklama
Karpanna czytaj ze zrozumieniem, nikt nie chce narzucać nic dzieciakom i nie ma mowy o przenoszeniu swoich ambicji na dzieci, ja miałam swoje ambicje i je zrealizowałam napisałam tylko ze nienawidzę piłki nożnej i modlę się żeby nie chciał w to grać. Ze wolę inne sporty a nie ze będę mu kazać robić coś z wymienionych. W życiu nie kazalabym robić moim dzieciom / komukolwiek czegoś wbrew sobie i czego nie lubią. Tak więc czuję się urażona twoim komentarzem.
Jezyk niestety mam tego świadomość jednak nadzieja zostaje może coś ciekawszego wybierze
A tak naprawdę może nie lubić sportu i będzie grał na wiolonczeli
Jezyk niestety mam tego świadomość jednak nadzieja zostaje może coś ciekawszego wybierze
A tak naprawdę może nie lubić sportu i będzie grał na wiolonczeli
Żelka
Fanka BB :)
Doggi z tą wiolonczelą to całkiem dobry pomysł jest!!!
Obadaj to: https://www.youtube.com/watch?v=Bil1ceJNZDo
i jakie przystojniaki !!!
Obadaj to: https://www.youtube.com/watch?v=Bil1ceJNZDo
i jakie przystojniaki !!!
Zelka wow kozak!!!!! Zajebiste! Ok stachu będzie grał na wiolonczeli!! PRZERZUCE NA NIEGO MOJE AMBICJE
Susel stachu nie chce jakoś specjalnie pić. Lubi się napić wody przed spaniem a tak w ciągu nie nie pije jakoś szczególnie
Susel stachu nie chce jakoś specjalnie pić. Lubi się napić wody przed spaniem a tak w ciągu nie nie pije jakoś szczególnie
Doggi, Stachu na bank bedzie komikiem :-) I bedzie występował w kabarecie :-)
Suseł, moja cwaniara odrzuca herbatki, wodę. Wypije tylko jak jest ciepłe. Podaje jej do picia takie herbatki z hippa w szklanych butelkach. One sa pol na pol z sokiem jabłkowym. Moja wina, ze ja nauczyłam ale tylko to wypije zimne.
@ się zbliża i czuje ze zaraz eksploduje A tak fajnie było bez ((
Suseł, moja cwaniara odrzuca herbatki, wodę. Wypije tylko jak jest ciepłe. Podaje jej do picia takie herbatki z hippa w szklanych butelkach. One sa pol na pol z sokiem jabłkowym. Moja wina, ze ja nauczyłam ale tylko to wypije zimne.
@ się zbliża i czuje ze zaraz eksploduje A tak fajnie było bez ((
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
DOggi, ja też jak widzę kabarety w TV to aż mnie telepie, no kur,wa nienawidzę!!! I nawet Ani Mru Mru kiedyś lubiłam, a teraz przełączam, normalnie poje.bało ich wszystkich z tymi kabaretami, całe weekendy nic innego, tylko kabarety w TV!!!
Nulini dokładnie ani mru mru jak byłam w LO mega bardzo lubiłam a teraz to wszystko to jeden wielki żal! Kabarety dwójki, noc kabaretowa, kabaretony bla bla bla dobrze ze mam konto premium na joytv.info męczymy grę o tron że zgredem, jest mooooc Khaleesi rządzi choć Arya też niezła dzikuska, T twierdzi że Arya to ja bardzo ja ale kocham khaleesi to se powiedziała co wiedziała
reklama
Byłam na długim spacerku z dziećmi.
Nie wiem czemu - Doggi - się oburzasz na to co napisałam, ponieważ po 1 nie było to do Ciebie ( mam kilku znajomych takich mądrych i mi się skojarzyło jak czytałam o grze w piłkę ) po 2 każdy ma prawo wypowiadać się na forum jak chce ( same to pisałyście kiedyś ) a po 3 jak to mówią , uderz w stół a nożyce się odezwą :-). I jeszcze jedno Doggi jak ja czytałam ze zrozumieniem to Ciebie na świecie jeszcze nie było:-)
Agulqa - u nas wróżka zębuszka gości od jakiś 2 lat i prezenty za znalezienie pierwszego ząbka też znam.
Nie wiem czemu - Doggi - się oburzasz na to co napisałam, ponieważ po 1 nie było to do Ciebie ( mam kilku znajomych takich mądrych i mi się skojarzyło jak czytałam o grze w piłkę ) po 2 każdy ma prawo wypowiadać się na forum jak chce ( same to pisałyście kiedyś ) a po 3 jak to mówią , uderz w stół a nożyce się odezwą :-). I jeszcze jedno Doggi jak ja czytałam ze zrozumieniem to Ciebie na świecie jeszcze nie było:-)
Agulqa - u nas wróżka zębuszka gości od jakiś 2 lat i prezenty za znalezienie pierwszego ząbka też znam.
Ostatnia edycja: