reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Karpanna nie będę się wdawac w chorą dyskusje zbyt dorosła jestem na to. Nawet jeśli nieświadomie uraziłaś mnie w pierwszym poście w kolejnym zrobiłaś to z premedytacją! Mogłabym odpowiedzieć na każde twoje słowo, ale ja nie mam ochoty dopier.dalać ludziom nie znając ich.

Gimnazjum

reklama
Uwielbiam dni pod tytułem "Chore dzieci zawsze hurtem" :-p
Młody wymiotował od wczoraj do dziś do 8 rano, a Mańka ma katar. I teraz nie wiem czy to kwestia zębów czy przeziębienia. I oczywiście zawsze musi to przypadać na czas kiedy nie ma M w domu :wściekła/y:

Dawno tu nie gościłam, ale zajrzałam specjalnie dla karpanny. Kochana, dziewczyny tyle o tobie piszą, że musiałam po prostu wejść i napisać ci, że jesteś moim ulubionym TROLLIKIEM. Miód na moje oczy kiedy czytam twoje posty!!! To nie łatwo być mistrzem trollowania, a tobie się to udaje znakomicie. Poszukam, może jest jakiś konkurs na TROLLA roku to cię zgłoszę jako swoją faworytkę :tak::tak::tak: buźka.

No zezarlo mi posta :((((

U nas odpukac cos lepiej troche. Istatniej nocy spal bez przerwy od 18 do 4, dostal butle I spal do 7, spiac u siebie budzi sie mniej niz spiac z nami.

Wcxoraj pierwszy raz jadl brokula. Zjadl, ale krzywil Sue jakby kupe jadl :p

U nas polowa rodziny to tacy bardziej lub mniej spelnieni muzykanci, serio zadnego brzdekolenia u nas w domu nie zniese. To juz chyba wole malowanie po scianach tak jak ja robilam za dzieciaka :p

O LOL, aż musiałam się zalogować.
Cóż ja mogę jeszcze dodać :-D
(nawet mi się zrymowało)

Karpanna jak się spodziewałaś to po to rozpoczynasz niebezpieczne dyskusje i próbujesz obrażać innych?
A jeśli większość ma na Twój temat podobne zdanie to chyba coś w tym jest i problem raczej nie tkwi w nas.

reklama
Doggi, no jak mozesz! Ja zawsze chcialam zostac pilkarzem, mi nie wyszo za to moj syn material pierwsza klasa :) paczcie jak sie dziecko cieszy z galy ! Chcialam Wam pokazac jak gola strzela, ale foch byl I nie dalo sie zdjecia zrobic :p

U nas maly sukces w samodzielnym zasypianiu. Jak juz jest taki megamarudny, to wkladan go do lozeczka, troche posteka I zasypia. Juz,tak drugi dzien ma. Matko I corko, zeby znowu mu sie nie cofnelo !

Załączniki

• 1435583951591.jpg
    1435583951591.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 56
Do góry