reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Gratki zdolnych dzieci.ja jako dziecko miałam zaesze pasek aż do matury.Nina chyba zdolna po mnie,a Jadźka zobaczymy.Jadżka już wciąga po 150-180ml, dzisia nawet w nocy chciała...dziewczyny co karmią mm-co dajecie dzieciom pić?i kiedy?bo ja Jagodzie nic nie daje a chyba powinnam...co do odgłosów to też piszczy na maksa...

reklama
Karpanna czytaj ze zrozumieniem, nikt nie chce narzucać nic dzieciakom i nie ma mowy o przenoszeniu swoich ambicji na dzieci, ja miałam swoje ambicje i je zrealizowałam napisałam tylko ze nienawidzę piłki nożnej i modlę się żeby nie chciał w to grać. Ze wolę inne sporty a nie ze będę mu kazać robić coś z wymienionych. W życiu nie kazalabym robić moim dzieciom / komukolwiek czegoś wbrew sobie i czego nie lubią. Tak więc czuję się urażona twoim komentarzem.

Jezyk niestety mam tego świadomość jednak nadzieja zostaje może coś ciekawszego wybierze ;)
A tak naprawdę może nie lubić sportu i będzie grał na wiolonczeli ;)

Doggi, Stachu na bank bedzie komikiem :-) I bedzie występował w kabarecie :-)
Suseł, moja cwaniara odrzuca herbatki, wodę. Wypije tylko jak jest ciepłe. Podaje jej do picia takie herbatki z hippa w szklanych butelkach. One sa pol na pol z sokiem jabłkowym. Moja wina, ze ja nauczyłam ale tylko to wypije zimne.
@ się zbliża i czuje ze zaraz eksploduje :( A tak fajnie było bez :(((

Laydeek za kabarety to go wydziedzicze! Jak widzę w tv że leci kabaret czy coś od razu przełączam, nienawidzę, gardze i mnie nie śmieszą at all już wolę piłkę nożną :p

DOggi, ja też jak widzę kabarety w TV to aż mnie telepie, no kur,wa nienawidzę!!! I nawet Ani Mru Mru kiedyś lubiłam, a teraz przełączam, normalnie poje.bało ich wszystkich z tymi kabaretami, całe weekendy nic innego, tylko kabarety w TV!!! :wściekła/y:

Nulini dokładnie ani mru mru jak byłam w LO mega bardzo lubiłam a teraz to wszystko to jeden wielki żal! Kabarety dwójki, noc kabaretowa, kabaretony bla bla bla dobrze ze mam konto premium na joytv.info :D męczymy grę o tron że zgredem, jest mooooc :D Khaleesi rządzi :) choć Arya też niezła dzikuska, T twierdzi że Arya to ja bardzo ja :p ale kocham khaleesi ;) to se powiedziała co wiedziała :p

reklama
Byłam na długim spacerku z dziećmi.

Nie wiem czemu - Doggi - się oburzasz na to co napisałam, ponieważ po 1 nie było to do Ciebie ( mam kilku znajomych takich mądrych i mi się skojarzyło jak czytałam o grze w piłkę ) po 2 każdy ma prawo wypowiadać się na forum jak chce ( same to pisałyście kiedyś ) a po 3 jak to mówią , uderz w stół a nożyce się odezwą :-). I jeszcze jedno Doggi jak ja czytałam ze zrozumieniem to Ciebie na świecie jeszcze nie było:-)

Agulqa - u nas wróżka zębuszka gości od jakiś 2 lat i prezenty za znalezienie pierwszego ząbka też znam.

Ostatnia edycja:
Do góry