reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi u nas nie ma takich zwyczajow, pierwsze slysze serio.
To tak jak ja w zyciu nie slyszalam o wrozce zebuszce

Ja nie lubie pilki w tv ale w realu i to na takich malych boiskach moge ogldac ;)

My tez pomalu roszczerzamy diete
Robson jadl chlebek, wczoraj na obiad kaealek ziemniaczka i po poludniu memłał troche arbuza, poki co arbuz wygral ;)

Ale to chyba raczej w formie jakiegoś dyplomu ?
Skoro ministerstwo nie przewiduje druków swiadectw z paskiem dla klas 1-3 to chyba takowe nie istnieją :)
Anyway jeszcze raz gratki dla zdolnych dzieciaczków :)

Nie o to mi chodzi. Tylko o to że jest to taka nagroda od szkoły a nie świadectwo z men? Bo nigdy się z czymś takim nie spotkała a uczyłam w kilku szkołach.

miłego dnia :happy:

jeżyk gratki dla chłopaków :happy: i tak jak piszesz u nas jest dyplom,nagroda w postaci książki i wystąpienie na apelu (M tak właśnie miał) ale żadnego paska nie ma

Mysza mój G ma identycznie zresztą Oni chyba z tego samego dnia (nie masz suwaczka) i też po wszystkim rewolucje w nocy,w tym tygodniu zaprzestałam mu podawać inne produkty niż mleko i nie ma bóli,a i zrobił się wielce głodny właśnie zaczęłam mu podawać 150 ml+mm bo ciągle głodny i w nocy znów je 3 razy :-p:sorry: masakra jakaś ( a było tak fajnie już) co widać po ubywającym mleku przedtem 800 g starczało mi na tydzień od pon do pon a wczoraj już mi się skończyło w południe :-p

Bada no u nas też tak jest że świadectwami jak pidzesz.

Franuś też już wcina miecho. Królik mu nie smakuje ale indyk bardzo.
Z mlekiem podobnie. Jak parę dni nie poje to potem musi nadrobić zaległości.

Dziewczyny czy po trzydniowke jest jakiś czas żeby nie szczepić? Mamy na 9 lipca.

Też pierwsze słysze by na opisowym był pasek, są w ogóle takie druki?

Agulqa a jak mu idzie? Ładnie do buźki daje? Wie o co w tym chodzi? :-)

Jeżyk ponoć po każdej infekcji trzeba dać organizmowi 2 tyg, no ale pewnie lekarz powie czy już można

reklama
jeżyk ja myślę,że do 9 jeszcze sporo czasu,więc pewnie będzie można :tak:zresztą bobas jest badany przed szczepieniem więc w razie jakichkolwiek wątpliwości lekarz pewnie odroczy ;-)

Do góry