reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Gratki zdolnych dzieci.ja jako dziecko miałam zaesze pasek aż do matury.Nina chyba zdolna po mnie,a Jadźka zobaczymy.Jadżka już wciąga po 150-180ml, dzisia nawet w nocy chciała...dziewczyny co karmią mm-co dajecie dzieciom pić?i kiedy?bo ja Jagodzie nic nie daje a chyba powinnam...co do odgłosów to też piszczy na maksa...

reklama
Karpanna czytaj ze zrozumieniem, nikt nie chce narzucać nic dzieciakom i nie ma mowy o przenoszeniu swoich ambicji na dzieci, ja miałam swoje ambicje i je zrealizowałam napisałam tylko ze nienawidzę piłki nożnej i modlę się żeby nie chciał w to grać. Ze wolę inne sporty a nie ze będę mu kazać robić coś z wymienionych. W życiu nie kazalabym robić moim dzieciom / komukolwiek czegoś wbrew sobie i czego nie lubią. Tak więc czuję się urażona twoim komentarzem.

Jezyk niestety mam tego świadomość jednak nadzieja zostaje może coś ciekawszego wybierze ;)
A tak naprawdę może nie lubić sportu i będzie grał na wiolonczeli ;)

Doggi, Stachu na bank bedzie komikiem :-) I bedzie występował w kabarecie :-)
Suseł, moja cwaniara odrzuca herbatki, wodę. Wypije tylko jak jest ciepłe. Podaje jej do picia takie herbatki z hippa w szklanych butelkach. One sa pol na pol z sokiem jabłkowym. Moja wina, ze ja nauczyłam ale tylko to wypije zimne.
@ się zbliża i czuje ze zaraz eksploduje :( A tak fajnie było bez :(((

Laydeek za kabarety to go wydziedzicze! Jak widzę w tv że leci kabaret czy coś od razu przełączam, nienawidzę, gardze i mnie nie śmieszą at all już wolę piłkę nożną :p

DOggi, ja też jak widzę kabarety w TV to aż mnie telepie, no kur,wa nienawidzę!!! I nawet Ani Mru Mru kiedyś lubiłam, a teraz przełączam, normalnie poje.bało ich wszystkich z tymi kabaretami, całe weekendy nic innego, tylko kabarety w TV!!! :wściekła/y:

Nulini dokładnie ani mru mru jak byłam w LO mega bardzo lubiłam a teraz to wszystko to jeden wielki żal! Kabarety dwójki, noc kabaretowa, kabaretony bla bla bla dobrze ze mam konto premium na joytv.info :D męczymy grę o tron że zgredem, jest mooooc :D Khaleesi rządzi :) choć Arya też niezła dzikuska, T twierdzi że Arya to ja bardzo ja :p ale kocham khaleesi ;) to se powiedziała co wiedziała :p

reklama
Byłam na długim spacerku z dziećmi.

Nie wiem czemu - Doggi - się oburzasz na to co napisałam, ponieważ po 1 nie było to do Ciebie ( mam kilku znajomych takich mądrych i mi się skojarzyło jak czytałam o grze w piłkę ) po 2 każdy ma prawo wypowiadać się na forum jak chce ( same to pisałyście kiedyś ) a po 3 jak to mówią , uderz w stół a nożyce się odezwą :-). I jeszcze jedno Doggi jak ja czytałam ze zrozumieniem to Ciebie na świecie jeszcze nie było:-)

Agulqa - u nas wróżka zębuszka gości od jakiś 2 lat i prezenty za znalezienie pierwszego ząbka też znam.

Ostatnia edycja:
Do góry