reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej mamuski !

U nas praca wre, wiekszosc mebli juz poskladana. Maly polubil chyba opiekunke. Tzn on lubi chyba kazdego, kto sie z nim bawi, nosi go I do niego gada. Mysle, ze z ta opiekunka to byl strzal w dziesiatke.

Malinka, Zdrowka dla malej :)

reklama
Indi - fajnie że opiekunka się przyjęła i że możesz oderwać się trochę od małego

Malinka - oby nutramigen pomógł maleńskiej

Suseł - Dobrej zabawy w górach, myślę, że zmiana klimatu małej pomoże w katarze i tam będzie oki

Wszystkim wyjeżdżającym dobrej pogody życzę a stacjonującym w domach życzę spokojnych dzieci :-)

Hej z rana :-)
Wczorajszy cały dzień przelezelismy, jakoś zebrać się do niczego nie mogłam.
Za to dzisiaj z rana już wszyscy ubrani i ogarnieci hehehe.
Czekam na pocztexa, bo Nikoli sandały zamówiłam na allegro.

Ogolnie od rana mamy upał.
W końcu lato hehe
Później pewnie wyjdziemy na jakiś spacer, ale to poczekam jak cień będzie pod blokiem :-)

Hej :-) wpadam mam chwile akurat czekam w kolejce do rentgena, lekarz mnie wysłał bo krzywa jestem strasznie -_- ogólnie zalecił basen i jakaś formę ruchu tak więc teraz już nie mam wymówki :p
Wczoraj byłam na basenie dzisiaj na siłowni i mam nadzieję wytrzymam i będę chodzić regularnie :-)

MALINKA ojej biedna Łucja :-( ważne że wiecie co i jak

SUSEŁ udanego wyjazdu :-)

MEGAMI nic nie robienie też uwielbiam :-D

INDI ale będzie fajnie jak już skończysz usiądziesz i zobaczysz efekt końcowy :-) to jest najlepsze w przeprowadzce :-D

ALECTA pokaż później te sandały na młodej, może ja też się zdecyduje :-)

Udanego weekendu :-)

My już w domku , masakra na spacerze.... Myśle o zakupie spacerówki rozkładanej na płasko.... Ale to na przyszyły miesiąc chyba bo cena odstrasza...

Malinka oby nowe mleczko pomogło.
Indi pełną parą idziecie :-D

My wczoraj też totalnie nic nie robiliśmy, nawet na spacerze nie byliśmy :eek: tym czasem jadę na szybkie zakupy i na trening.... Miłego popołudnia :-)

Mommy a jaką spacerówe chcesz?
Wogóle do ilu kg są gondole? Bo jak do 9 to nam sie weight limit kończy :D

Żelka moja gondola chyba do ok 17 jest, tak po rysunkach by się zdawało ;-) Dzisiaj z małym się ważyłam i też jednak już bliżej mu 9kg niż 8 :laugh2: No ale na długość już tak sobie się robi. Bugaboo bee chciałam.... Mam kasę odłożoną jakąś i nie wiem czy nie kupić jej... Trochę się martwię , że póżniej mały do kubełkowej spacerówki mi nie bedzie chciał się przesiąść....

Mommy zastanawiam się tylko jaki jest sens kupowania spacerówki "na chwilę"...
Ja Nikole wsadziłam do kubełkowej jak miała 6 miesięcy...

reklama
Bo duszno jest w gondolach, niestety, Aluta też jest prawie na całą gondole :szok: Korci nie ta spacerówka już i wiem, że jej by się bardziej podobało, no ale jeszcze poczekamy przynajmniej do tych 9 kg (czyli pewnie ze 2 tygodnie jak bedzie szła tym tempem).

Mam maclarena rozkładanego na płasko, ale młoda jakoś tak średnio w nim się czuje, w kubełku jakoś tak chyba bęzie stabilniej i bardziej otulona tym wózkiem.

Mnie sie podoba Bee ale tylko wersja van gogh, aleeeeszkoda mi kasy, jak mloda wyrośnie z cama, przesiądziemy sie do maclarena volo (kocham ten wozek)

Do góry